HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dün gece saat 22:00 civarlarında başladı oyuna giremiyorum metin2.exe tıklıyom indirme işlemi bitti yazıyor oynaya bastığımda hiç birşey olmuyor uyarı filan hiç bir şey çıkmıyor
exe ri açmamaya başladı bilgisayar öyle birşey var aynı anda choromede hata verdi -no-sandbox yazdım düzeldi buda başka tarayıcının hatası
bu problemden nasıl kurtulabilirm elym2 yi açamıyorum
@Black White; @Shorty; @admin;@DN Angel; @dragonmetin2;
Video Çektim:
<strong>
exe ri açmamaya başladı bilgisayar öyle birşey var aynı anda choromede hata verdi -no-sandbox yazdım düzeldi buda başka tarayıcının hatası
bu problemden nasıl kurtulabilirm elym2 yi açamıyorum
@Black White; @Shorty; @admin;@DN Angel; @dragonmetin2;
Video Çektim:
<strong>
Son düzenleme:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Az önce oyundaydım girerken herhangi bir sorun almadım client güncellendi sorunsuzca girdim pack'ı tekrar indirip denermisiniz
Az önce oyundaydım girerken herhangi bir sorun almadım client güncellendi sorunsuzca girdim pack'ı tekrar indirip denermisiniz
indirdim ama yine aynı
arada böyle hata veriyor
[h=3]Anti hile yazılımı korunan dosyalarda değişiklik tesbit etti.[/h]ama 0 indirilmiş dosyalar arkadaşımdan flash bellek ile oyunu aldım onda çalışıyordu bende çalışmadı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)