Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
İyi günler . Ben kraliyet almak istiyordum fakat oyun içi kraliyet alış verişi olmadıgı için alamadım.Nasıl alırım diye düşünürken aklıma bir yol geldi ve tl ile edit satıp alabilirim diye düşündüm.Nasıl olsa kazandığım parayı gene oyuna yatırıcaktım ne gibi sıkıntı olabilirki diye düşünmüştüm.Anlamadığım şey ban yediğimde bana bir açıklama bile yapılmadı siteye girdim ve ss iniz silinmiştir diyordu.Kendi kafamda düşününce neden yediğimi anladım. Kraliyeti aldım ve oynamaya devam ettikden bir süre sonra hesabım engellendi.Bir suçum olduğunu düşünmüyorum shorty ve admine ulaşamıyorum ne yapmalıyım :/ Ozamanlar sw çöküyordu
Banımla ilgilenmenizi rice aderim . Kullanıcı adım : thedeniz66
Banımla ilgilenmenizi rice aderim . Kullanıcı adım : thedeniz66İyi günler . Ben kraliyet almak istiyordum fakat oyun içi kraliyet alış verişi olmadıgı için alamadım.Nasıl alırım diye düşünürken aklıma bir yol geldi ve tl ile edit satıp alabilirim diye düşündüm.Nasıl olsa kazandığım parayı gene oyuna yatırıcaktım ne gibi sıkıntı olabilirki diye düşünmüştüm.Anlamadığım şey ban yediğimde bana bir açıklama bile yapılmadı siteye girdim ve ss iniz silinmiştir diyordu.Kendi kafamda düşününce neden yediğimi anladım. Kraliyeti aldım ve oynamaya devam ettikden bir süre sonra hesabım engellendi.Bir suçum olduğunu düşünmüyorum shorty ve admine ulaşamıyorum ne yapmalıyım :/ Ozamanlar sw çöküyorduBanımla ilgilenmenizi rice aderim . Kullanıcı adım : thedeniz66
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ticket atın suçunuz yoksa zaten charınız açılır.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)