emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Garip Anlamıyorum 3 yıllık ban :/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thedeniz33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 180
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

İyi günler . Ben kraliyet almak istiyordum fakat oyun içi kraliyet alış verişi olmadıgı için alamadım.Nasıl alırım diye düşünürken aklıma bir yol geldi ve tl ile edit satıp alabilirim diye düşündüm.Nasıl olsa kazandığım parayı gene oyuna yatırıcaktım ne gibi sıkıntı olabilirki diye düşünmüştüm.Anlamadığım şey ban yediğimde bana bir açıklama bile yapılmadı siteye girdim ve ss iniz silinmiştir diyordu.Kendi kafamda düşününce neden yediğimi anladım. Kraliyeti aldım ve oynamaya devam ettikden bir süre sonra hesabım engellendi.Bir suçum olduğunu düşünmüyorum shorty ve admine ulaşamıyorum ne yapmalıyım :/ Ozamanlar sw çöküyordu :( Banımla ilgilenmenizi rice aderim . Kullanıcı adım : thedeniz66

İyi günler . Ben kraliyet almak istiyordum fakat oyun içi kraliyet alış verişi olmadıgı için alamadım.Nasıl alırım diye düşünürken aklıma bir yol geldi ve tl ile edit satıp alabilirim diye düşündüm.Nasıl olsa kazandığım parayı gene oyuna yatırıcaktım ne gibi sıkıntı olabilirki diye düşünmüştüm.Anlamadığım şey ban yediğimde bana bir açıklama bile yapılmadı siteye girdim ve ss iniz silinmiştir diyordu.Kendi kafamda düşününce neden yediğimi anladım. Kraliyeti aldım ve oynamaya devam ettikden bir süre sonra hesabım engellendi.Bir suçum olduğunu düşünmüyorum shorty ve admine ulaşamıyorum ne yapmalıyım :/ Ozamanlar sw çöküyordu :( Banımla ilgilenmenizi rice aderim . Kullanıcı adım : thedeniz66

ticket atın suçunuz yoksa zaten charınız açılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri