tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

WebBayim Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan everest73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle şunu belirtmek isterim , hep Nasıl bilirsiniz ? bölümünde Webbayim ile ile ilgili konulara el atıyorum bunun sebebi şudurki ; serverimde Webbayim'de barınıyor ayriyetten sizin dediğiniz gibi '' İnanın defalarca bilişim yüzünden çok sıkıntı çektim sitelerinde açık yüzünden 10 gün içinde serverimi kapatiyordum. yüzlerce user kaybettim artık saglam bir firmaya ihtiyacım var '' Demişsiniz , bende böyle düşünüyordum satış öncesi yüzleri herkesin iyidir , evet yapabiliriz , merak etmeyin gibisi cümleler kulanırlar ama parayı o ATM ye getirene kadar ve ATM ye parayı koydukdan sonra kalbim hızlı atıyordu heyecan ve korku vardı herkezde olan birşey dedim kesin bişiler olcak iyiki parayı Webbayim'e yatırmışım adamlardan ALLAH' ım razı olsun hep ilgililer adam gecelere kadar müşterilerine %100 uptime hızla ilgi veriyor .Hile bölümüne vs gelecek olursak ise konu tanıtımında ne yazıyor ise hepsini inanın sağlıyorlar vede %100 müşteri memnuniyeti diyebilirim ama ben burda nekadar iyi desemde kafanızda bir soru olacaktır diye umuyorum en iyisi siz alın ve görün sonra DabuLu0041 adlı üye harbi haklıymıştı dersiniz neyse uzun yazdıysamda kusura bakmayın , herkeze iyi FORUMLAR dilerim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri