HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
onu bunu bilmem ama sorunlar boğazımıza kadar geldi cözülsün artık .....
Yönetim Amatör birader biz bu oyunu boşuna oynuyoruz. Bizim 1 haftada yaptıgımız itemi Adam 7x ile 3 4 saatte yapıyor bu oyunda adalet bu .
Mal - Hırsız - Salak gibi kelimelerden 3 günlük ban yiyoruz. ,
Hakkımızı savunamıyoruz cünkü konu kilitleniyor.
YÖNETİM VASAT
Hile konusunda haklısın.Fakat öyle bir yazıyon ki sanki hile kullanan engellenmiyormuş gibi konuşuyon yolla video ilgilenmezsek o zaman gel burada yönetimi eleştir.Hakaret etmek 3 ile 7 gün arası değişiyor bu benim belirlediğim kural değil adminlerin koyduğu kural ben işlemi uyguluyorum.Hırsız diyorsun birine elinde kanıt yokken bir insana hırsız demek insanın şahsına şerefine hakarettir.Elinde kanıtın olsa başımın üstünde yerin var ben de kalkar o adama hırsız derim ama birine kanıtsız hırsız demek ağır bir hakarettir.Senin kişiliğine göre olmayabilir ama normal bir insana kalkıp sokakta veya başka yerde kanıtsız hırsız dersen kimse gülüp geçmez herkesin kendine göre kişiliği vardır.Bu konu da bence kendini hiç haklı çıkarmaya çalışma ve her konudan kendine pay çıkarmayı bırak.Çünkü savunulacak bir tarafın yok hakaret etmişsin açık ve net.
Birde cevap vereceksen lütfen geçenki konuda olduğu gibi multi hesaplarla yorum yapma

Son düzenleme:
İstemeyen oynamasın burası ağlama mekanı deil siz istediniz adam açtı bi emek sarfetti bu tür hileler metin2 türkte bile çalıştıranlar var hile her oyunda var Shorty " nin işine bağlı herşey adam sv yi erken açtı giriverin diye böle arada hatalar olabilir.herşey düzelir. Hatasız kul olmaz her şey zamana bakar@@
Hile konusunda haklısın.Fakat öyle bir yazıyon ki sanki hile kullanan engellenmiyormuş gibi konuşuyon yolla video ilgilenmezsek o zaman gel burada yönetimi eleştir.Hakaret etmek 3 ile 7 gün arası değişiyor bu benim belirlediğim kural değil adminlerin koyduğu kural ben işlemi uyguluyorum.Hırsız diyorsun birine elinde kanıt yokken bir insana hırsız demek insanın şahsına şerefine hakarettir.Elinde kanıtın olsa başımın üstünde yerin var ben de kalkar o adama hırsız derim ama birine kanıtsız hırsız demek ağır bir hakarettir.Senin kişiliğine göre olmayabilir ama normal bir insana kalkıp sokakta veya başka yerde kanıtsız hırsız dersen kimse gülüp geçmez herkesin kendine göre kişiliği vardır.Bu konu da bence kendini hiç haklı çıkarmaya çalışma ve her konudan kendine pay çıkarmayı bırak.Çünkü savunulacak bir tarafın yok hakaret etmişsin açık ve net.
Birde cevap vereceksen lütfen geçenki konuda olduğu gibi multi hesaplarla yorum yapma![]()
bu ely4 tr serverinde 1 serverine bile eşit değil tr serverinde 45 geçik server var öyle bir yerde bile hile engellenemiyorsa sorunu bu pvpde aramayın varsa şikayetiniz destek sistemine yollayın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...