Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
BUNDAN 2 HAFTA ÖNCE SHORTY ELY#2DE OYNAKMADA OLAN 120LVL lM4T4DORl ÇARIMA SINIRSIZ BAN ATTI.
BANLANMA SEBEBINEDE :
AMA BENIM BUG YAPDIGIMA DAĞİR BIR KANIT YOK :ka24:
SADECE RESİM ATILDI FORUMA ODA SAHDE SS İDİ VIDEOSUZ BAN ATILMIYORDU HANI ?
YONETICILERI BU KONU HAKKINDA ADALETE DAVET EDIYORUM HAKSIZLIKLAR YETER ARTIK BURAMIZA GELDI
EGER BIR SUÇ İŞLEDIYSEM KONU ALTINA VEYA Ö.M İLE GEREKLI KANITLARLA BIRLIKDE ATARSANIZ SUÇUMU KABULLENIR GIDERIM AMA BEN NE BUG YAPDIM NEDE OYUNCULARI KIŞKIRTTIM
LUTFEN YONETICILERDEN RICA EDIYORUM SHORTY VE ADMINDEN CEVAP GELENE KADAR KONUYU KILITLEMESINLER SUAN MADUR DURUMDAYIM...
BANLANMA SEBEBINEDE :
NEDENI DOLAYISIYLA SINIRSIZ BAN YEDIM,Hesaplarınız tarafımdan kapatılmış olup aşağıdaki belirtilen sebep girilmiştir.
a) Oyun kurallarına aykırı davranış ve oyuncuları kışkırtmak.
b) Herhangi bir oyun hatasını kendi çıkarlarınız için kullanmak ve diğer oyuncuları bu durum nedeniyle mağdur etmek.
Ayrıca giriş yaptığınız bilgisayardan Elymt2 sunucularında oynamanıza izin verilmeyecek olup otomatik ban sisteminde bilgileriniz kayıtlıdır.
Hoşçakalın.
AMA BENIM BUG YAPDIGIMA DAĞİR BIR KANIT YOK :ka24:
SADECE RESİM ATILDI FORUMA ODA SAHDE SS İDİ VIDEOSUZ BAN ATILMIYORDU HANI ?
YONETICILERI BU KONU HAKKINDA ADALETE DAVET EDIYORUM HAKSIZLIKLAR YETER ARTIK BURAMIZA GELDI
EGER BIR SUÇ İŞLEDIYSEM KONU ALTINA VEYA Ö.M İLE GEREKLI KANITLARLA BIRLIKDE ATARSANIZ SUÇUMU KABULLENIR GIDERIM AMA BEN NE BUG YAPDIM NEDE OYUNCULARI KIŞKIRTTIM
LUTFEN YONETICILERDEN RICA EDIYORUM SHORTY VE ADMINDEN CEVAP GELENE KADAR KONUYU KILITLEMESINLER SUAN MADUR DURUMDAYIM...
Bilişim suçlarına başvur, suçluysan havanı alırsın, değilsen çarını geri alabilirsin.
caner sen bence boşver olum bu oyunu millete gelince işlem yapılması için 3-4 gün bekleriz biz bi yanlış yapmsak bile anında işlem görürüz en son ban yediğimde bile millet 15 gün yemişti ben ailevi hakaretmiş 60 gün
bi yerlere geldinmi ayağına kaydırmak daha çok gidiyor hoşlarına nedense....
bi yerlere geldinmi ayağına kaydırmak daha çok gidiyor hoşlarına nedense....- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)