Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

BK - Evlilik - Efsun nesnesi parası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 503978521
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 959

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

S.A başlıkta belirtiğim gibi bk'ların üst üste koyulmaması çok kötü olmuş. Evlilikte işe evleniyorsun yanına ışınlıyor ilk başlarda ama biraz zaman geçince evli değilsin gibisinden birşeyler diyor. Bu efsun nesnesini bence 10'lu yapın 1m olsun yada 100k yapın çok pahalı param dayanmıyor birde gereksiz efsunlar olunca zaten zar zor tutuyor efsun. Gereksiz efsunlar silinirse iyi olur bence :)

Bence gereksiz efsun diye birşey yok. Herhangi bir efsun silinmesine karşıyım. Efsun nesnelerinin fiyatları bence gayet uygun. Önceki açılan konulardada dediğim gibi efsun nesneleri 5 - 10 - 15 veya daha farklı , üst üste satılırsa daha uygun olacağını düşünüyorum.

İyi oyunlar ..

gereksiz efsun yok doğru ama çok kombinasyon var bir özellikten 2 -3 4- 5 10 15 olması çok sıkıntı en azından hepsi 2 veya 3 e indirgense olmaz mı?

Bence gereksiz efsun diye birşey yok. Herhangi bir efsun silinmesine karşıyım. Efsun nesnelerinin fiyatları bence gayet uygun. Önceki açılan konulardada dediğim gibi efsun nesneleri 5 - 10 - 15 veya daha farklı , üst üste satılırsa daha uygun olacağını düşünüyorum.

İyi oyunlar ..

katılıyorum arkadasa

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri