Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kaydoLma Linki yok
GÜNCEL !!
Arkadaşlar Yorumlara Üyelik Nerden Alınıyor Gibi Sorular Sormuşsunuz Üyelik Almanızı Gerektiren Bir Durum Yok Ben Burda Server Tanıtmadım Bir Hile Sundum.. Siz Hileyi Dediğim Gibi Kurun Ve P Skil Npc'si Olan Serverlerde Kullanın !!
Arkadaşlar Yorumlara Üyelik Nerden Alınıyor Gibi Sorular Sormuşsunuz Üyelik Almanızı Gerektiren Bir Durum Yok Ben Burda Server Tanıtmadım Bir Hile Sundum.. Siz Hileyi Dediğim Gibi Kurun Ve P Skil Npc'si Olan Serverlerde Kullanın !!
xbabax
kesinlikle alıntı yapmışsın, ve sahiplenmişsin,
bu konu bir başkasına ait ve eminim iyi bilirim senden baya önce bu konuyu görmüştüm
, kınıyorum seni (çünkü bir açıgı ortaya çıkararak pvp mizi berbad eden kötülerden birisisin =)
kesinlikle alıntı yapmışsın, ve sahiplenmişsin,bu konu bir başkasına ait ve eminim iyi bilirim senden baya önce bu konuyu görmüştüm
, kınıyorum seni (çünkü bir açıgı ortaya çıkararak pvp mizi berbad eden kötülerden birisisin =)arkadaşlar boşuna sevinmeyin ban sebebi bu açıklar
gidin araştırın,ztn böyle açıklarla hacklerle ugrasrak kendini bişey sanan ve ortaya srgileyen emeksiz şahıslar , asıl ezik onlara denir, =)
gidin araştırın,ztn böyle açıklarla hacklerle ugrasrak kendini bişey sanan ve ortaya srgileyen emeksiz şahıslar , asıl ezik onlara denir, =)- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)