kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely2 'nin son durumu :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan J2obinHooD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 542
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

J2obinHooD

Level 7
TM Üye
Konular
82
Reaksiyon Skoru
233
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet 4.5 senedir Merkür serverinde oynuyorum hayatımda ilk defa çölü böyle görüyorum normalde eskiden gece saat kaç olursa olsun hiç değilse 1 veya 2 kişi bile afk olurdu ama şimdiki hali bu işte resmi 1 saat önce çektim ..

:(

Bunu sadece yöneticiler görsün diye attım tabikide kötü bir niyetim yok sadece ely2 durumunu görmeleri için attım bidakine mavi 1 şehrin resmini çekerim gene bundan bir farkı yok yani :)

Evet 4.5 senedir Merkür serverinde oynuyorum hayatımda ilk defa çölü böyle görüyorum normalde eskiden gece saat kaç olursa olsun hiç değilse 1 veya 2 kişi bile afk olurdu ama şimdiki hali bu işte resmi 1 saat önce çektim ..

Bunu sadece yöneticiler görsün diye attım tabikide kötü bir niyetim yok sadece ely2 durumunu görmeleri için attım bidakine mavi 1 şehrin resmini çekerim gene bundan bir farkı yok yani :)

​ne zaman çektin bunları

[sıze=2][ı]evet 4.5 senedir merkür serverinde oynuyorum hayatımda ilk defa çölü böyle görüyorum normalde eskiden gece saat kaç olursa olsun hiç değilse 1 veya 2 kişi bile afk olurdu ama şimdiki hali bu işte resmi 1 saat önce çektim ..

bunu sadece yöneticiler görsün diye attım tabikide kötü bir niyetim yok sadece ely2 durumunu görmeleri için attım bidakine mavi 1 şehrin resmini çekerim gene bundan bir farkı yok yani :)[/ı]
[/sıze]

neden acaba ; durun ben sayayım

yetkılılerın boş lafları ,kendını bılmez tavırları,ılgısızlıklerı, haksız yere atılan banlar

eksık gelen mmo lıra ları saymıyorum bıle nerede eskı mmomt2 ? :d

bız boyle daha çok fotograf cekıp eskı gunlerı ozlerız haksız yere kapatılan hesapların açılması ve yonetımın degişmesi şart arkadaş...

neden acaba ; durun ben sayayım

yetkılılerın boş lafları ,kendını bılmez tavırları,ılgısızlıklerı, haksız yere atılan banlar

eksık gelen mmo lıra ları saymıyorum bıle nerede eskı mmomt2 ? :d

bız boyle daha çok fotograf cekıp eskı gunlerı ozlerız haksız yere kapatılan hesapların açılması ve yonetımın degişmesi şart arkadaş...

17 yasındakıler gm olmus yapcak bişi yok dedıgın gibi sebebsiz yere ban atıyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri