HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.Bugün 2 kere kule çıktım.2 seferindede silahçı demirci çıktı.Fakat silahı İLK üzerine bırakışımda demirciden sadece bir kez yararlanabilirsin dedi.Fakat ben daha hiç bir siilahıma + basmadım.Acaba bende mi bir hata var yoksa demirci hatası mı ?
Demirciyi aktif halde kullanmak için ilk slotları kesiceksin sonra kralı kesiceksin öyle yaptıysan sıkıntı yok?
işte orada problem var millet laf dinlese keşke ama
demek sorun ondandı çok teşekkürler
demek sorun ondandı çok teşekkürlerDemirciyi aktif halde kullanmak için ilk slotları kesiceksin sonra kralı kesiceksin öyle yaptıysan sıkıntı yok?
Onla hiç bir alakası yok kordinatları tuttur veya kralı en son kes zaten adamlar görmüyormu kralın katında ilk önce şeytanları temizleyiniz yazıyor sandık derdi malesef

kardeşim bana oyunumu ögreticeksin sen? trde öyle eğer kralı ilk kesersen + basamıyorsun sadece azoya cıkıyorsun.Onla hiç bir alakası yok kordinatları tuttur veya kralı en son kes zaten adamlar görmüyormu kralın katında ilk önce şeytanları temizleyiniz yazıyor sandık derdi malesef![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)