HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ulen muho düsürmüstüm ne güzel.bi adam bana uçuk fiyattan bk satmaya çalıştı diye "bir yerlere git "demis olabilirim
bunun icin 3 gün ban mı yenir.allasen önce su hack yapan adamlarla ilgilenin küfürden ban yenildiği hangi oyunda görülmüs. biraz esnetin su ceza sistemini bi küfürden 3 gün ban olmadı ne güzel metin2 ye geri dönmüstüm
(küfürden ban yiyip yemediğimi daha öğrenemedim ticketa sabahtan beri cevap verilmedi o ayrı konu)
bunun icin 3 gün ban mı yenir.allasen önce su hack yapan adamlarla ilgilenin küfürden ban yenildiği hangi oyunda görülmüs. biraz esnetin su ceza sistemini bi küfürden 3 gün ban olmadı ne güzel metin2 ye geri dönmüstüm
(küfürden ban yiyip yemediğimi daha öğrenemedim ticketa sabahtan beri cevap verilmedi o ayrı konu) Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
3) Oyuncuları rahatsız edecek hakaret ve kelimeler yasaktır.
Oyun kurallarını dikkatlice okuyun, ayrıca sorununuzu açacağınız yer bu bölüm olmamalı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...