melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyun Gameplay Videoları !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mert200116
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert200116

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
58
Online süresi
3h 55m
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkeze merhaba arkadaşlar,

Öncelikle adım Mert. 16 yaşındayım. Ve hergün ama hergün düzeli olarak 1-2 video yüklediğim bir youtube kanalım var. Dediğim gibi hergün en az 1 en fazla 2 video geliyor. ve videolarda 25 30 dakkalık oluyor. Hatta şuan olan serimiz HezarfenCraft'in bölümleri ise 50 55 dakka aralarında. Kanalda şuana kadar hiç disslike yemedim. Demekki videolarımın sevindiği kanaatına varıyorum buradan. Likelarda o kadar fazla olmasada izleyen sayısına ve abone sayısına göre fazla. 79 abonem var ve videoları 30 35 kişi izleyip 10 kişi beğeniyor. 20 nin üstündede yorum geliyor çoğu videoya. Hepside olumlu yorumlar. Kanalda şuan sadece minecraft çekiyorum. Ama Minecraft'la ilgili bir sürüde seri var şuan.Kanalımızda hiçbir şekilde argo kullanılmamaktadır.

Devam eden seriler ;

► Minigames Videoları ◄
► Hunger Games Videoları ◄
► Modlarla Survival Serimiz ◄
► HezarfenCraft Serimiz ◄

Vede ilerde yeni seriler başlatıcağım. Sizden tek istediğim kanalıma abone olmanız. Bu işi prim için yada ün için yapmıyorum. Eğlendiğim için yapıyorum. Eskiden gameplay kanallarını gördükten sonra niye bu kadar uğraşıyorlar bir video için derdim. Fakat şimdi bende bu işe başlayınca cidden eğlenceli olduğunu farkettim.
Yani sizden tek isteğim abone olmanız ve videolarımı izlemeniz. Ayrıca haftada bir 4-5 saatlik canlı yayın yapılıyor twitch üzerinden 720p olarak. Video çekmenin zevkini aldıktan sonra 1-2 sene asla bırakacağımı sanmıyorum.

Şimdi çok uzatmadan kanalımın linklerini vereyim ;

Linkler goo.gl adlı url director tarafından kısaltıldı fakat bu reklamı geç gibi butonlara tıklamanızı gerektirmiyor. Abone ol butonunun linki falan biraz saçma ve uzun olduğu için böyle yaptım. Yani siz tıklayınca bana para falan gelmiyor. Buyrun Linkler ;

Skype Adresim : ket.incicraft

Lütfen kanalıma bir göz atınız. Beğenmessenizde lütfen disslike atmayınız . Tek ricam bu sizden. İyi Seyirler ve İyi Günler!

Not : Kanalımızda asla ama asla argo kullanılmamıstır.ASLA DA KULLANILMAYACAKTIR.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Reklam içerikli paylaşım.Reklam yapmak yasaktır.Bildirildi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri