HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm dostlar..
Oyuna girdiğimde SonNinja adlı playerden bir direkt mesaj(PM) aldım. Yazan şuydu 'kardeş forumda ss'in var, küfür etmişsin videoya çekmişler', aynı anda arkadaşım yazdı onla konuşuyorduk onada aynı kişi aynı şeyi söylemiş 'forumda ss'in var.' demiş.. konuşmanın her kısmını çekemedim çünkü fısıltıyı kapamıştım, verilen site keylogerli yani siteye girdiğinizde sizin bilgilerinize sahip olabiliyorlar..
Konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum yanlış yere konuyu açtıysam affola.. yetkililerin dikkatine..
Link;
İYİ FORUMLAR.. @Flying :ka19:
Oyuna girdiğimde SonNinja adlı playerden bir direkt mesaj(PM) aldım. Yazan şuydu 'kardeş forumda ss'in var, küfür etmişsin videoya çekmişler', aynı anda arkadaşım yazdı onla konuşuyorduk onada aynı kişi aynı şeyi söylemiş 'forumda ss'in var.' demiş.. konuşmanın her kısmını çekemedim çünkü fısıltıyı kapamıştım, verilen site keylogerli yani siteye girdiğinizde sizin bilgilerinize sahip olabiliyorlar..
Konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum yanlış yere konuyu açtıysam affola.. yetkililerin dikkatine..
Link;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Selamun Aleyküm dostlar..
Link;
Çok eski olan bir char soyma yöntemi oraya giriyorsunuz hesabınızın ID ve Şifresini sonra charınızı soyuyorlar bunlara hala kananlar var mı bilmiyorumda hala devam ediyorlar
Dikkatli olun
Şahıs ban yemez çünkü video ile işlem yapılıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...