SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

İnsanları kandırıyorlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1B2K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm dostlar..
Oyuna girdiğimde SonNinja adlı playerden bir direkt mesaj(PM) aldım. Yazan şuydu 'kardeş forumda ss'in var, küfür etmişsin videoya çekmişler', aynı anda arkadaşım yazdı onla konuşuyorduk onada aynı kişi aynı şeyi söylemiş 'forumda ss'in var.' demiş.. konuşmanın her kısmını çekemedim çünkü fısıltıyı kapamıştım, verilen site keylogerli yani siteye girdiğinizde sizin bilgilerinize sahip olabiliyorlar..
Konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum yanlış yere konuyu açtıysam affola.. yetkililerin dikkatine..
Link;

İYİ FORUMLAR.. @Flying :ka19:

Selamun Aleyküm dostlar..
Oyuna girdiğimde SonNinja adlı playerden bir direkt mesaj(PM) aldım. Yazan şuydu 'kardeş forumda ss'in var, küfür etmişsin videoya çekmişler', aynı anda arkadaşım yazdı onla konuşuyorduk onada aynı kişi aynı şeyi söylemiş 'forumda ss'in var.' demiş.. konuşmanın her kısmını çekemedim çünkü fısıltıyı kapamıştım, verilen site keylogerli yani siteye girdiğinizde sizin bilgilerinize sahip olabiliyorlar..
Konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum yanlış yere konuyu açtıysam affola.. yetkililerin dikkatine..
Link;

İYİ FORUMLAR.. @Flying :ka19:

Çok eski olan bir char soyma yöntemi oraya giriyorsunuz hesabınızın ID ve Şifresini sonra charınızı soyuyorlar bunlara hala kananlar var mı bilmiyorumda hala devam ediyorlar :) Dikkatli olun :)

Şahıs ban yemez çünkü video ile işlem yapılıyor.

Siz kendinizden emin değil misiniz ? Küfür ettiğinizi,hile kullanıp kullanmadığınızı bilmiyor musunuz ?

Böyle şeylere inanmayınız zaten desteğe videolu kantınız geldiyse işlem yapılır 1 gün içinde böyle kişilere inanmayınız ve video çekip desteğe yollayınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri