farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

çok acil bakarmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan golden997
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 263

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

gecen sene windows 8 li casper diz üstü pc aldım 8gb ram 1 gb ekran kartı neyse pvp lere uyumsuzluk yolunu gidirip giriyorudm metin 2 pvp si

sakın garantı bitene kadar format attırma garantıden cıkar dedıler bende fabrika ayarlarına dondum dun bugun metin 2 kurdum pvp attım uyumsuzluk hatası verıyor gider diyorum xp secıyorum pvp aynı hatayı verıyor windows 7 yukletsem pc ye veya vista garantiden cıkarmı 1 senesı kaldı

gecen sene windows 8 li casper diz üstü pc aldım 8gb ram 1 gb ekran kartı neyse pvp lere uyumsuzluk yolunu gidirip giriyorudm metin 2 pvp si

sakın garantı bitene kadar format attırma garantıden cıkar dedıler bende fabrika ayarlarına dondum dun bugun metin 2 kurdum pvp attım uyumsuzluk hatası verıyor gider diyorum xp secıyorum pvp aynı hatayı verıyor windows 7 yukletsem pc ye veya vista garantiden cıkarmı 1 senesı kaldı

Bana garantiden çıkması saçma geliyor.Bildiğim kadarıylada çıkmaz.Ki çıksa bile işini göremedikten sonra ne işe yarar garantide olması.Ben yerinde olsam atarım format.Garantiden çıkarsada yaptırırım bir PC'ciye.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri