mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ben HakunaMatata nın lideri DieKey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DieKey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 110
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben HakunaMatata nın kurucusuyum. Etrafta bir kaç bişeyler bişeyler dolaşıyormuş. Onlara cevap olsun diye bu konuyu açtım. Belki cevabı siz bulursunuz belkide bu konuda vardır.

Öncelikle Shorty denen şahsiyetsize lafım olcak;
Shorty, sen 1-2-3 serverden yeterince paranı kazandın. 4. serverini açtın fakat hiç bi **** benzemiyor aceleye gelmiş gibi.. hemen açayım useri çekeyim sonra düzeltirim demişsin fakat biz yanı benim takımım 5 gün boyunca bekledik hiç bir değişiklik olmadı. Ben senin çoook eski oyuncularındanım taa Kaira döneminden o gün bu gündür elinden geçmedik para kalmamıştır.
Sen dünyanın parasını ver milyonlar yatır ben senin 4 serverinin hilesinide her dakika her zaman paylaşıcam beni durdurman için elinden geleni ardına koyma..

Beni destekleyenlerde var desteklemeyip küfredenlerde. Senin tarafındakıler küfür eder beni destekleyenler ise küfretmez.

DieKey!

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Buraya gelmiş darbe yapan general gibi ulusa sesleniş konuşması yaptığını sanıyor. Şimdi bu foruma geldin, mesaj yazdın ip adresinden tutda pek çok bilgin kayıt altına alınmış oldu. Şimdi ben yarın ilk iş şirketimin avukatına ilk mesajdaki hakaretlerin için suç duyurusunda bulunmasını söylesem, her türlü bilgini iletsem ve sana tazminat davası açsak annene babana ne diyeceksin? Çıkan cezayı ödememem için uzlaşmaya gitmemiz için ne diller dökeceksin? Ben her türlü hakareti, küfürü ederim ben bordo klavyeliyim diye düşünmeye devam eder ve aynı hakaretlere bir kez daha devam edersen bu konuyu kanıt göstererek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım bizzat. İp adresimi fizledim, proxy kullanıyordum ama ben orda onu demek istememiştim diye konuşursun ondan sonra mahkemede. Ağzınızdan bir cümle çıkıyorsa nereye gideceğini bilerek yazın buraya, bu ülkede hukuk var ondan sonra sonuçlarına katlanırsınız. İstersen devam et hakaretlere sonuçlarını hep birlikte takip edelim.
söylediiklerinde haklısın bir anlık sinirle hakaret etmiş olabilirim. siz bunu bi geri adım olarak yada bi korkmak olarak algılayabilirisniz fakat özür dilemek büyük bir erdemliktir. bir anlık sinirle hakim olamayabilirsin buna shorty de farkında olmadan yaptı fakat benim hakla hukukla pek aram yoktur.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
resimdede görüyoruzki durumlar eşit. ıp adresimi bulman dogaldır forum sana ait.
birde şuna değinmek isterim ben birtek shortynin yazmasını beklerken shorty dışında herkez yazmış bu durum nedense garibime gidiyor.

shortynin yazdığı kelime bir hakaret değil. Örnek vermek gerekirse gazetelerin iş ilanı sayfalarında vasıfsız eleman alınacaktır yazar. Yani işle ilgili bir bilgisi olmayan, yetiştirilmek üzere bir eleman alınacaktır. Türkayda burda seninle ilgili bir tespit yapmış. Sırf başkalarına zarar verebilmek adına bu kadAr kasacağına aklını başka şeylerle meşgul edersen senin içinde daha faydalı olur. Şimdi hileyi kullananların hesapları kapatılıyor, bizde hileyi bir şekilde engelleyeceğiz. Senin bu yaptıkların gereksiz bir iş olarak kalacak. Elym2 ile istediğin gibi uğraşmaya devam edebilirsin biz nasıl olsa bir çözümünü buluruz ama abin yaşında biri olarak tavsiyem çok yanlış yerde çok yanlış kişilerle uğraşıyorsun bundan emin ol. Daha doğru işlerle uğraşmanı öneririm. Bu da tehdit ya da uyarı değil tamamen tavsiyedir. Dediğim gibi biz hileyi bir şekilde engellediğimiZde aslında yapmaya çalıştığın şeyin ne kadar boş olduğunu anlayacksın.

bu arada böyle bir konu açtığında herkesten cevap alman normal çünkü yapmay çalıştığın şey bu insanların oynamaktan zevk aldıkları bir oyunu hile ile zevksiz bir hale getirmeye çalışmal. Doğal olarak bu onlarıda ilgilendirir.
Bir şey yapacakları yok kuru sıkılar yani :) Biz serverin kemik tayfasından olan kişileriz bu tür gereksiz adamlar yüzünden ne oyuna küseriz ne de size bir sitemde bulunuruz biliyorum ki bu hilelerde yakında engellenecek daha öncede engellediniz yine engellenecektir :)

Bu durumu en iyi yıllardır aramızda olan oyuncularımız anlıyor biz 4 yıldır burdayız belki bi 4 yıl daha burada olucaz bakalım bu adamlar nerede olacak :)
Ben HakunaMatata nın kurucusuyum. Etrafta bir kaç bişeyler bişeyler dolaşıyormuş. Onlara cevap olsun diye bu konuyu açtım. Belki cevabı siz bulursunuz belkide bu konuda vardır.

Öncelikle Shorty denen şahsiyetsize lafım olcak;
Shorty, sen 1-2-3 serverden yeterince paranı kazandın. 4. serverini açtın fakat hiç bi **** benzemiyor aceleye gelmiş gibi.. hemen açayım useri çekeyim sonra düzeltirim demişsin fakat biz yanı benim takımım 5 gün boyunca bekledik hiç bir değişiklik olmadı. Ben senin çoook eski oyuncularındanım taa Kaira döneminden o gün bu gündür elinden geçmedik para kalmamıştır.
Sen dünyanın parasını ver milyonlar yatır ben senin 4 serverinin hilesinide her dakika her zaman paylaşıcam beni durdurman için elinden geleni ardına koyma..

Beni destekleyenlerde var desteklemeyip küfredenlerde. Senin tarafındakıler küfür eder beni destekleyenler ise küfretmez.

DieKey!
sana hayırdır mk ? ne sandın burayı len eline klavyeyi alan asıyo kesiyo.biz bu serverlerde yıllardır ne abiler gördük gül gül öldük.
Özürü kabahatinden büyük :)

Öncelikle Elym2 serveri sizler gibi çok fazla oyuncu ve insan gördü 10 Kasım 2009 yılında M2-TR ile metin2 işine başladığımda metin2 konusunda hiçbir bilgiye sahip değildim benim asıl eğitim aldığım alan program yazılımlarıdır, bizim dilimizle coderım şu zamana kadar yaptığım çoğu yazılımda senin gibi insanlara çok rastladım beni şuan güldürmek dışında hiçbirşey yapamıyorsun hile yaptın dünyayımı kurtardın? ben yaptığım programların çoğundan minimum 1000 TL kazanırken sen bu hile ile ne kazandın? Metin2 isimli oyunu ben yaratmadım eğer ki metin2 yi ben yazmış olsaydım hileyi düzeltmiyorsun onu yapmıyorsun, bunu yapmıyorsun diye bana yüklenebilirdiniz.

Yaptığın şeyle ilgili gururmu duyuyorsun? yada ego tatminimi bilemem? benim gözümde vasıfsız bir insanın tekisin onuda söylemiş olayim.

Ben şuan çok güzel bir şirkette sevdiğim ve yıllarımı verdiğim bir işi yapıyorsam başarımı gösterir.

Metin2 konusuna gelince yakın bir zaman içerisinde oyunun Client <=> Server arasındaki iletişimi sağlayan fonksiyonları tamamen değiştiricem yani öyle başka exeymiş yada exeyi packleyip yayınlamakmış tarihe karışıyor tamamen bizim serverımıza ait bir giriş sistemi hazırlığındayım resimde atayim belki ilgilenirsin

Direk link: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Hile kullanmak isteyenlerde kullanabilir ben şahsen panele girip adam banlamaktan zevk alıyorum.

Server sorunlarına gelince oyunumu oynuyorsunda bana gelip sorunlardan bahsediyorsun?

Haddini Bil de Konuş Sen Ne Kadar Hile Kullanırsan Kullan Sana Amansız Savaşlar Açacak Orduyu da Ben Kurarım Sen Kimsin Lan ! Bu Oyun Senin Gibi Haysiyeti ve seviyesi Düşük İnsanlar İçin Yapılmadı Varsa Oyunla Derdin Toz Olup Sen Gidersin İşe Ç*ş Karıştırma Sen 5 Olursun Elym2 Ful Karşında Olur. Dayılık Yapacaksan Gidersin Kimle Derdin Varsa Onunla Yaparsın! ! Bu bir oyun ettiğin sözleri kendine yakıştırıyorsan amenna ama haddini bilde konuş !!!!

Ben diekey haklı buluorum.Sv bi düzelmedi.benim karabuy için 5 sklnde 55er 60 tane birktrmiştim okuyacagım zaman bklar kayboldu.telafi felan vermedi.Hileleri ban atcam diyor.Kendisi hiç gezmiyor anca ss bekliyor.Bir tane adam gibi metin kesemedim itemleri yerden caldılar.Hakuna Matata Elym4 dün kırık exesini payalsmadan once oldu bu dedklerim!!!Svde ghost mode bile acılıyor diom.Ole claıyorlar diom.Shorty gelmiş ss at dio.abi bi git dene bak ne ssnden bahsediyon

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri