- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Barındırma hizmeti aldığımız firmayla yaşadığımız sıkıntı nedeniyle, farklı bir firmayla anlaşmada bulunmaktayız. Sunucumuz Radore DC'den alınıp, Netinternet DC'ye taşınacaktır. Yedekleriniz zarar görmeyecektir, farklı IP adresleri ile hizmetinize kaldığı yerden devam edebileceksiniz. Süreleriniz durdurulmuş olup, hizmetleriniz aktif edildiğinde kaldığı yerden süreleriniz devam edecektir.
Bu taşıma işlemi en geç Salı gününe kadar sürebilir. Müşterilerimizden bu sıkıntı yüzünden tek tek firmamız adına özür diliyorum.
İyi günler dilerim.
(Taşıma bitene kadar konunun kapanmamasını rica ediyorum.)
Barındırma hizmeti aldığımız firmayla yaşadığımız sıkıntı nedeniyle, farklı bir firmayla anlaşmada bulunmaktayız. Sunucumuz Radore DC'den alınıp, Netinternet DC'ye taşınacaktır. Yedekleriniz zarar görmeyecektir, farklı IP adresleri ile hizmetinize kaldığı yerden devam edebileceksiniz. Süreleriniz durdurulmuş olup, hizmetleriniz aktif edildiğinde kaldığı yerden süreleriniz devam edecektir.
Bu taşıma işlemi en geç Salı gününe kadar sürebilir. Müşterilerimizden bu sıkıntı yüzünden tek tek firmamız adına özür diliyorum.
İyi günler dilerim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
milletin yüksek onlineli bir serverı olsa bugün cuma salıya kadar hepsini kaybedernasıl bilişimsiniz yıl 2014
bu kadar basit olmayın abi ya
- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 32
- DevLira
- 0
milletin yüksek onlineli bir serverı olsa bugün cuma salıya kadar hepsini kaybeder
nasıl bilişimsiniz yıl 2014
nasıl bilişimsiniz yıl 2014
bu kadar basit olmayın abi ya- Katılım
- 8 Eki 2013
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Merhabalar,
İyi günler dilerim.
Öncelikle umuyorum ki sorunsuz taşıma olacaktır ve kolay gelsin

Benden tavsiye oyun sunucusu olan müşterilerinizin pack dosyalarını ve sitelerini şimdiden hazırlayın. netinternete geçmeden önce ip talebinde bulunun. size verilecek olan ip adresine göre bir dosya belirleyin. eski ip yeni ip ve müşteri adı pack şeklinde departmanlara bölün. bunları şimdiden hazırlayın. ve taşımalar tamamlanınca makinaların fişi takıldığı an sunucu yayına girer. size kalan tek şey yeni ipleri consol ile vds lere işlemek. ve whmcs den yeni ipleri müşterilere iletmek. aksi halde bu salı gününe verilen gün bir sonraki cuma cumartesinide bulacaktır. şimdiden kolay gelsin. oldukça zor bir işe kalkıştınız. uykusuz geceler başlıyor olacak.

milletin yüksek onlineli bir serverı olsa bugün cuma salıya kadar hepsini kaybedernasıl bilişimsiniz yıl 2014
bende taşıma yaptım. yaklaşık kesinti 1.5 gün kadar sürdü. ve referanslarımın oyunlarındaki oyuncu kaybıda yaşamadılar. ve çoğu müşterimde +800 +900 online. en düşük olarak +200 onlineleri mevcut
taşımayı düzenli bir şekilde yaparsalar işlem süresi artmaz. ve bir server tutulmuşsa bir kaç günlük kesintide pek oyuncu kaybedeceğini sanmıyorum. en azından oyun sahipleri sitelerine taşıma nedeniyle kapalıyız şeklinde bir index atarsa oyuncularda bekleyecektir. eğer iş taşınma konusuna gelmişse bunlar sizin iyiliğiniz içindir. bilişimcilere hak vermeyi deneyin az. sonuçta bizlerde sizin gibi insanız ve sizin 10 günde düşüneceğiniz konuları biz bir günde düşünüyoruz ve serice oluyor bunlar
Şimdiden size kolay gelsin. umarım ki kayıp yaşanmaz.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oncelikle Sorun Yaşamış Olabılırler Degiştirmeleri Normal Zaten Yuksek Usere Sahıp Serverler Kendi Facebook vb sosyal aglarından duyuru atarlar bekleyen userler elbet olur Bilişimede Bu Kadar Basit Olmayın Yazma Bosuna Cok Bılıyosan Sen Yap.milletin yüksek onlineli bir serverı olsa bugün cuma salıya kadar hepsini kaybedernasıl bilişimsiniz yıl 2014
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Merhabalar,
3 TB trafik kotamız var, hiçbir zaman bu kotayı aşmadık ama ne olduki bu ay 18 TB trafik kullanmışız, hattımız 100 mbit iken hattımız 10 mbit'e düşürüldü. Ben bu şekilde müşterilere hizmet veremem, userlerini lag sorunuyla kaybetmekte var. Olayların iç yüzünü bilmeden yorumlarınızı kendinize saklayın, burada kararlarımızı en iyisine göre veriyoruz, madem basit olmayalım siz nasıl birşey isterdiniz?
İyi günler dilerim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)