R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Metin2 kurnazlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drummer123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 454
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Öncelikle kendimize zengin ve değerli bir sevgili buluyoruz(dikkat edin oyunu cok ii bilmesin)Kızla sevgili ouyoruz Vadiye çöle gidiyoruz.her iki yere giderken param yoq dioruz para verio bunu surekli yapıoz.:D daha sonra aşkım silahımı +bascam diosunuz. aşkım silahım yandı zırhımda yandı bana zırh ve silah alırmısın dioruz.eğer 40+ysanız şunu söyleyin 2 side yandı bana +6 ejder ve +7 balta alırmısın dioruz alıyo.aradan 2 gün felan gecsin aşkımm çarım soyuldu yardım edermisin lutefnnnnn.gibi ifadelerle kandırıyoruz.:ka19: sonra size yepyeni ve harika itemler alıyooo.:)paran olmadığı için parada alıyosun 500k kadar sonra hadi eyvallah deyip gidiyosun sonra sıra başka sevgililire
2-)30 ila 35 level arası sevgili bulup tabi dolunaylı veya kdpli elinde mutlaka +9-8 olsun aşkım kdp ne vea dolunayına bakabilirmiyim deyip ticaretle alıyoruz:cool: sonra metin2 yi kapatıp ch1 deyseniz 4 e gecin sizi asla bulmaz:ka19::D tabi sevgiliyle bayağı haşir neşir olunki size iyice guvensin
EMEĞE SAYGI :l04: HOŞÇAKALIN
+REP YANİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri