Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Kralıyet altını alma bozdurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CooLNinjaS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 406

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ya kralıyet altını alırken ve bozduruken yarım saat beklıyoruz nok ta nokta gleıyo yavas yavas delı edıyo adamı eskıden böle degıldı bı çözun şunu cok fazla bekletıyo

ben nedenini biliyorum bir aralar depodan parayı bozdururken mi kraliyet altınımı ne yaparken bug kullanıyolarmış parayı çoğaltıyolarmış o yüzden böyle bi sistem getirildi bug olmasın diye yani.

Bunuda ben kullanmadım nerden duydun diye sorarsınız Shorty bir konuda söylemişti ordan biliyorum :D

2 Sene öncesinde falan oyun içerisinde depodan yapılan kraliyet altını kopyalama bugu ile çoğu kişi haksız bir çok para elde etti ve bu durumu düzeltmek amaçlı depoya böyle bir yöntem eklendi kraliyet altını alır ken ve bozdurur ken 20 saniye bekletiliyor ve ticaret açamıyorsunuz bundan dolayıda her hangi bir bug yapılamıyor gayet güzel düşünülmüş bir yöntem bence :)

Yoo şahsen ben beklemıyorum o noktalar gelırken ESC tusuna basıyorum depocuya tıklıyorum depo ac dıyorum şifre yazma yeri gelıyo ESC deyıp yoluma dewam edıyorum 5 sanıyelık iş ama bug u nası yapıyolarmış merak ettm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri