darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

çakma ss sitesi [önemli]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan partycome
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 512
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

MERHABALAR.BU GÜN ANSIZIN BİR PM GELDİ.SonNinja ADINA BİRİSİ PM ATTI. VİDEODA ANLATTIM AMA VİDEODA SİTEYE GİRİYORUM GÖSTERMİYOR.BİLGİSAYARDAN KAYNAKLANIYO GALİBA.ADAMIN VERDİĞİ SİTE HİLELİ SİTELERDEN.SİZ ORAYA KULLANICI ADINIZI YAZIYORSUNUZ ADAMIN E POSTAYA GİDİYO YANI CAR CALMAK AMACLI YAPMIS.BEN VİDEODA SİTEYE GİRDİM AMA GÖRÜNMEDİ SİTE DEDİĞİM GİBİ BİLGİSAYARDAN KAYNAKLI. GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.

MERHABALAR.BU GÜN ANSIZIN BİR PM GELDİ.SonNinja ADINA BİRİSİ PM ATTI. VİDEODA ANLATTIM AMA VİDEODA SİTEYE GİRİYORUM GÖSTERMİYOR.BİLGİSAYARDAN KAYNAKLANIYO GALİBA.ADAMIN VERDİĞİ SİTE HİLELİ SİTELERDEN.SİZ ORAYA KULLANICI ADINIZI YAZIYORSUNUZ ADAMIN E POSTAYA GİDİYO YANI CAR CALMAK AMACLI YAPMIS.BEN VİDEODA SİTEYE GİRDİM AMA GÖRÜNMEDİ SİTE DEDİĞİM GİBİ BİLGİSAYARDAN KAYNAKLI. GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.

BURADAN TİCKET ATMAN LAZIM KARDEŞİM

Videoyu sonuna kadar izlemedim ancak sağ üst köşede server ismi gözükmediğinden herhangi bir işlem yapılamaz.

Videoyu sonuna kadar izlemedim ancak sağ üst köşede server ismi gözükmediğinden herhangi bir işlem yapılamaz.
bu ne kadar saçma bi neden.benım derdim neyki ben saltanat mt2 de veya başka bir serverde olanı buraya atıyım.bu kadar saçma bi sebep olamaz.hem benım ismim ve levelim ayrıca pm kısmında bulunan arkadaşa da bakabilirler.bu çok saçma bi neden.

@cem43140; arkadaşımızın belirtmek istediği hangi serverder olduğunun yazısı görünmemiş adamlar bilmeden sana nasıl yardım edebilir onu anlatmış arkadaşım. @partycome;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri