Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çara giirp Kontrol etsinler Emeksiz br item yapılmışmı GMLERE BIRAKIYOM BEN
ne alaka ben sana senin gibi
HIRSIZ demedim bu 1
2. olarakda emeksiz item varmı bakılsın çok saçma bir cümle olmadımı ? tamam herşeyi isteseler bulurlar yönetiler ama saçma fikirler sunma bence
HIRSIZ demedim bu 1
2. olarakda emeksiz item varmı bakılsın çok saçma bir cümle olmadımı ? tamam herşeyi isteseler bulurlar yönetiler ama saçma fikirler sunma bence

Bunu yapıcağım için kendimden nefret ediyorum
Sinan HAKLI güzel cümleler mantıklı olsan daha iyi
Neyse sinanda artık olgunlaşmış laflar kullanıyor bu aralar cok dikkatimi çekti hayırdır sinan
olgunlaşmak sana yakışıyor efendi olmak
Gelelim iftiraya % 100 inceliyceksin herşeyi bi yanlış hata varsa 1 de olmaz 2 de olmaz 3 seve seve olur
Şimdi çağlar arkadaşımdır benim için arkadaştan bile öte onun için ben neyim bilemem cok değişiyor neyse
Yardımım oldumu oldu yapılan iyilik söylenmez ama çağlara hırsız dicek adamı ..... hırsız olsa benı soyardı herhalde

Sinan HAKLI güzel cümleler mantıklı olsan daha iyi
Neyse sinanda artık olgunlaşmış laflar kullanıyor bu aralar cok dikkatimi çekti hayırdır sinan
olgunlaşmak sana yakışıyor efendi olmakGelelim iftiraya % 100 inceliyceksin herşeyi bi yanlış hata varsa 1 de olmaz 2 de olmaz 3 seve seve olur
Şimdi çağlar arkadaşımdır benim için arkadaştan bile öte onun için ben neyim bilemem cok değişiyor neyse
Yardımım oldumu oldu yapılan iyilik söylenmez ama çağlara hırsız dicek adamı ..... hırsız olsa benı soyardı herhalde

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)