xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Saçmalık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yuhdevee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 556

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konunun kapatılması gibi oyunun yapısıda saçmalık çar alım satımlarıyla normalde gm veya oyun görevlilerinin ilgilenmesi lazım ama nasıl bir husussa gmler bir tek eventte açık oluyor oyunla ilgilendikleri yok sonra çarımız gidiyor boşu boşuna adamdan çarı 2 gün önce alıyorum 2 gün önce neden ban atılmıyor böyle saçma bi sistem yapıpta bizi mağdur ediyosunuz neden kraliyetler koyulmuyo ticarete bizde böyle ortada rezil oluyoruz çok bilmiş gibide cevap atıp konuyu kapatıyonuz ayıp die bişe var dimi ortada emek var ortada ! tutupta ordan oturarak konuşması kolay ayıp ya ayıp burda beni konuşturmayın şimdi saçma sistem yapıyolar çarı araştırmama gerek yok ben girerim sicili temiz yazıyorsa olay bitmiştir benim o çarda 1000-1500 t lik itemim var ve itemler yalan oluyor bunun sorumlusu biz değiliz yönetimdir. çünki bize gerekli olanakları saglanmamasıdır madem sağlam userli bi server ilgilenin biraz burdan konuşmayın oyunda konuşun rezillik kepazelik. başka bişe değil ALLAH Islah etsin sizi. emek hırsızlıgı sizin yaptıgınız.

Öncelikle zaten item ve çarsorumluluğu ve ticareti hiçbir yetkiliyi ilgilendirmez.O senin bileceğin bir iş , adamına göre ticaret yapacaksın öyle belli belirsiz kişiler ile değil.Yani açık konuşayım orda sicil'i TEMİZ yazar fakat ticaret yapacağın kişiyi iyi seçmelisin.Direk gel anlaştık deyip ucuza ve kolay'a kaçmıyacaksın.Benden sana tavsiye.

İyi Forumlar

sorun şu kimin ne oldugunu bilemeyiz ve yönetim bizi mecbur böyle yöntemler yapmaya zorluyor kraliyetler ticarete koyulsa ben o çarı almak zorunda kalmazdım ve benm kocaman bir emeğim gitmezdi. çarımın açılması lazım çünkü el dğeiştiren bir çar eski sahibinin yeni çarı banlatılmalı. ve yeni çarınıda biliyoruz.

sorun şu kimin ne oldugunu bilemeyiz ve yönetim bizi mecbur böyle yöntemler yapmaya zorluyor kraliyetler ticarete koyulsa ben o çarı almak zorunda kalmazdım ve benm kocaman bir emeğim gitmezdi. çarımın açılması lazım çünkü el dğeiştiren bir çar eski sahibinin yeni çarı banlatılmalı. ve yeni çarınıda biliyoruz.

Şimdi dediğim gibi kimi ne olduğunu bilemeyiz diye birşey yok.
Çarın herhangi bir ss'si veya yaptıgı bug, vb gibi işlediği suçları araştırmak tamamen senin sorumluluğun.

Çarı satın almadan önce araştıracaktın

youtube vb hızlı video alanlarında çar hakkında ss bulamadım.1 2 çar hakkında konuşulmada yapılmıyordu. ben ne yapabilirim başka 3 gün çarı izlemeyemi almalıyı mbizde salak değiliz araştırdık hayret birşey ya.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri