Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Vallaha yeter yaw

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 440
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya Bu nedir böyle adamlar resmen dalga geçiyor biz o kadar emek verelim gecemizi gündüzümüze katıp çar kasalım elin oğlu hiç görmediğim adam 1 günde sıralamada önumuze geçıor hileyle bu nedir böyle ya @Shorty; bi dur de şunlara gözünü seviyim kardeşim ya o kadar anti hack kurdum diyodun hani nerde antihackin hani ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamın Aleyküm Arkadaşım.

Tabi dediğin her sözde haklısın. Ama bir de şu yandan bak @Shorty; => ( Oyun içerisinde yaşadığınız hatalar veya beklemediğiniz durumlar ) < = bu konu açıklamasın da şunu belirtti ilk emek serveri olduğu için bilmedikleri hataların olabileceğini bunun için çalışmaların devam ettiğini ve bizden de yardım belirttikleri söylemişti. Bu konuda duyarlı olmanı isterim. Varsa hile kullananları videoya @erdemaa; at veyahut @Shorty; at gereği yapılsın. Bu Konuda Az da Olsa Anlayışlı Olmasın.

http://www.turkmmo.com/ely-metin24/2925215-oyun-icerisinde-yasadiginiz-hatalar-veya-beklemediginiz.html <= Bilirtilen Konu Linki

Kolay Gelsin.
İyi Eğlenceler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamın Aleyküm Arkadaşım.

Tabi dediğin her sözde haklısın. Ama bir de şu yandan bak @Shorty; => ( Oyun içerisinde yaşadığınız hatalar veya beklemediğiniz durumlar ) < = bu konu açıklamasın da şunu belirtti ilk emek serveri olduğu için bilmedikleri hataların olabileceğini bunun için çalışmaların devam ettiğini ve bizden de yardım belirttikleri söylemişti. Bu konuda duyarlı olmanı isterim. Varsa hile kullananları videoya @erdemaa; at veyahut @Shorty; at gereği yapılsın. Bu Konuda Az da Olsa Anlayışlı Olmasın.

http://www.turkmmo.com/ely-metin24/...-yasadiginiz-hatalar-veya-beklemediginiz.html <= Bilirtilen Konu Linki

Kolay Gelsin.
İyi Eğlenceler.
Güzel Kardeşim video sorun değil çekip yollarım yollamasınada bitmiyolarki birini yollasam biri çıkıyor birde Telefonu modem kullanıp öyle bağlanıyorum oyuna bir video ortalama 1 saatte anca youtubeye atılıyor çek yolla çek yolla nereye kadar arkadaşım ?

Tamam @Shorty; de haklı çok fazla işi varda ne biliyim yapıcaksa ilk şu hile işini halletsin gerisi zamanla oturur ya şuanda en büyük sorun bu HİLE

Son düzenleme:
Onun için zaten uğraşıyorlar bir kişi değil bir çok kişi bu sorunlar uğraşıyor. normalde basit görünüyor ama göründüğü olmuyor. lütfen sabırla beklemenizi rica ediyor. saygılarımı sunuyorum.

Kolay Gelsin.
İyi Eğlenceler, İyi Akşamlar.

oyun içerisinde 8-10 kişilik bir grup oluşturularak Metin2TR' deki gibi AVCI grup oluşturun ve hilelerin kullnanları yöneticilere bildirsin detaylarını siz belirleyin sadece bir öneri ama böyle bir şey olsa iyi olurdu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri