tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Pazar sıkıntısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pkmode11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 293

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bilmiyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum . Evet amaç tr tarzı bir server yaratmak ama her metinden 3-4 bk saçmalık değil mi ve artık bklar baya bir düştü piyasası evet bizler g lerimizi p lerimizi açtık hatta bkdan parada kazandık ama böyle olmuyor bence bklar npcye eklenmeli çünkü her kurulmuş pazarda bk görmek çok sıkıcı server bk düşürmeli kurulmuş olabilir ama bence bir değişiklik olabilir kazançlarımızla kaybettiklerimizle her geçen gün sizleride sıkıcak bu köyün hali . Düşen bkları satmak için herkesin açmış olduğu 2-3 pazarın oluşturduğu lagı söylemiyorum bile .

oyun seceneklerinden pazar ismini gizle yapabilirsiniz lag istemiyorsanız.

birde bence bunun için artık çok geç çünkü bk lar npc ye eklenirse zen 0 yang ruh tası herkesde var artık ben yeni basladım bende bile 2 3 envanter ruh tası var. bk lar npcye gelirse eger ki gelmemeli bence herkes p yapıcak. böyle basladı böyle devam etsin yoksa oyunun tadı suankinden daha da kötü olur eski oyundan farkı kalmaz

İyide şuan zaten herkes rahatca p yapabilir bk fiyatları zaten düştü he npcde olmuş he pazarda ne farkeder pazarda görüntü kirliliği yapıyor 1 haftaya sende bıkarsın emin ol her baktığın yerde bk . Birde şu seçeneklerden kapatma olayını bilmiyor değiliz herkes iyiki öğrenmiş söylüyorda pazar isimlerini göremezsek 1. köyde dolaşmamızın amacı ney acaba kelepir item bulalım çekelim diye bekliyoruz siz neyden bahsediyorsunuz .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri