HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ÇetinBilişimmi .. Salaymı ... Buyukweb mi ??
SIZ HANGİSİNİ ÖNERİRİSİNİZ
SIZ HANGİSİNİ ÖNERİRİSİNİZ
SALAY . .! Derim Kardeşim Tavsiyemdir. %100 Güvenilir Müşteriyi Memnun Etmek İçin Varlar Tavsiyemdir Daha Düşünme..
1. Cetin bilisim : Islerinde iyi ve uzun süredir takip ettigim kadari ile iyi bir firmadir.
2.Salay bilisim: Uzun süredir hizmet veren ve alt yapisi iyi olan bir firmadir.
3. Buyukweb: Tavsiye etmiyorum iletisim bozuklugu ve hizmet anlaminda iyi degildir.
Not: Secim sizin oldugu gibi gerekli arastirmalarinizi sikayet kismindan ve nasil bilirsiniz kismindan bakarak almanizi tavsiye ederim.
2.Salay bilisim: Uzun süredir hizmet veren ve alt yapisi iyi olan bir firmadir.
3. Buyukweb: Tavsiye etmiyorum iletisim bozuklugu ve hizmet anlaminda iyi degildir.
Not: Secim sizin oldugu gibi gerekli arastirmalarinizi sikayet kismindan ve nasil bilirsiniz kismindan bakarak almanizi tavsiye ederim.
Kesinlikle Çetinbilişim'den al ama eğer sabırlıysan ve birazda bilgili isen bu konuda, ticketlere biraz geç cevap gelebilir ama geldiğinde tam ve sağlam cevaplar gelir
Uzun süreden beridir (yaklaşık 2011'den beri) çalışıyorum Serhat ÇETİN ile adamın hası.
Uzun süreden beridir (yaklaşık 2011'den beri) çalışıyorum Serhat ÇETİN ile adamın hası.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)