HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Destekde ilgililer mi ? :
Yardımcı oluyorlar mı ?
Metin2 Filesleri sağlam mı ?
Cevaplarınız benim için önemli gerçekden teşekkürler...
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Destekde ilgililer mi ? :
Yardımcı oluyorlar mı ?
Metin2 Filesleri sağlam mı ?
Cevaplarınız benim için önemli gerçekden teşekkürler...
Güvenilir. Tavsiye ederim filesleride sağlam ben bugün aldım www.tuvametin2.com
Son düzenleme:
güvenilir bir firmadır ben ismini vermediğim bir firmadayken sürekli hack yiyordum ve bu firmaya geçtim dedikleri gibi ne saldırı var nede bişey ALLAH a şükürler olsun serverimin sitesi www.m2-cry.com gelin sv me yanıma çekiyim özel msj atın gelecekler
güvenilir bir firmadır ben ismini vermediğim bir firmadayken sürekli hack yiyordum ve bu firmaya geçtim dedikleri gibi ne saldırı var nede bişey ALLAH a şükürler olsun serverimin sitesi www.m2-cry.com gelin sv me yanıma çekiyim özel msj atın gelecekler
Bir şey söylemek istiyorum müsadenle.
Bundan önce bir kaç nasıl bilirsiniz konusunda ulusal sunucuyu tavsiye ediyordunuz. Şöyle güzel böyle güzel diye. Ondan öce deniz host du sanırım öyle bir firmayı öneriyordunuz makinaları şöyle iyi böyle iyi diye. Ondan öncede teknotek bilişimi öneriyordunuz şöyle iyi böyle iyi diye.
Teknoteki öneriyordunuz şöyle iyi böyle iyi ilgililer diye firma kapandı gitti ortalarda yok.
Ulusal sunucudan kimse memnun değil. Şikayet konuları boy gösteriyor.
Deniz hostu bilemicem şuan hiç ismine rastlamadım onun. Oda yok sanırım ortalıklarda.
Şimdide yalçın hostu öneriyorsunuz. Neden bütün bunlar üst üste geliyor? Ne yapmaya çalışıyorsunuz?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)