noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Sonunda İyileştim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hectorwilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hepinize teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

Aslında daha önce yazıcaktım ama okul ve sınavlardan dolayı çok yoğun bir dönemden çıktım. Tatilin girmesiyle rahatladım sonunda ve bu edindiğim hayat tecrübesini sizinle paylaşmak istedim.

Ben de çoğunuz gibi sıradan hayatımı yaşarken okul servisindeki bir kız arkadaştan grip hastalığına yakalandım ama tabi çok dert etmedim geçer diye ciddiye almadım. 2 hafta içinde bi iyileşir gibi oldum ama sonra boğaz ağrılarım arttı üstüne mide bulantısı da eklendi sonunda doktora gittim. Kan tahlili oldum. Açlık şekerim 103 çıkmıştı. Annemde de şeker olunca direk ondan şüphelendik. 1 hafta sonra birdaha tahlil oldum bu sefer şeker normal ancak kreatinin 2.0 çıkmıştı. Sağlık ocağındaki doktor endokrin ve dahiliye bölümlerine görünmemi söyledi. Hemen hastaneye gittik ilk önce dahiliye bölümüne gittik doktor muayene etti boğaz enfeksiyonu dedi 1000 mg Agumentin Antibiyotik Hap ve Ateşim olmadığı halde bi ateş düşürücü verdi. Biz kan tahlillerini falan da göstermiştik. Bu arada mide bulantım yaklaşık 1 ay falan sürdü dahiliyeye gitmeden önce. Bu güne kadar hayatımda hiç bir ilacımı tamamen bitirmedim ama artık hastalık canıma tak dedirtmişti ve bütün ilacı bitirdim ama ilac hiçbir işe yaramadı aksine şikayetlierim dahada arttır. İlaçlar bitince endokrin bölümüne gidip detaylı kan tahlili oldum sonuçlar geldi kreatinin 13 tü. (koma değerinin üstü ) Beni hemen nefroloji bölümüne yatırdılar benim böbrekler iflas etmiş meğersem. Çok fazla uzatmak istemiyorum konuştukça morelim bozuluyor hala ben sağlıklı bir çocukluk geçirdim hastane nedir pek bilmem. 30 gün hastanede yattım bu benim için çok zor bir süreç oldu. Diyalize girdim değerler düşmedi.
Kreatinin 2.0'dan 13'e 2 haftada neden yükseldiğini bulamadılar doktorlar hergün defalarca kan aldılar aslında nedeni belliydi. Annem,babam akrabalarım perişan oldular. En son biyopsi oldum çok şükür akut olduğu çıktığı. Kortizon tedavisi uygulandı bi ara karaciğer enzimlerim 800e kadar çıktı ilaçlar yüzünden ama o da düzeldi çok şükür şuan sağlıklıyım mutluyum.

Şimdi Size Bunu Neden Anlattım ?
Başıma gelenlerin hepsi doktorun yanlış ilaç vermesinden dolayı doktor bile olsa kimse güvenmeyin araştırın sorun kendi canınızı kimseye emanet etmeyin.
En ufak şikayetinizde doktora gidin bu işlerin şakası olmuyormuş ömür boyu diyalize bağlı yaşamak zorunda kalabilirdim
Haliinize her zaman şükredin sizden beterleri olduğunu unutmayın.
İdrarınızı tutmayın ve günde en az 2.5 litre su için
İzmirde oturuyorsanız Nefrolojide en iyi yer Tepecik Dev. Has.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Geçmiş Olsun Kardesim Hastane Zor iş Bende Yattım .Allahım'a Şükür İyiyim Senin Adınada Sevindim Dikkat Et.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri