xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bilişim ve banlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 267

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamun aleyküm yetkili arkdaşlarım sizden bi konu Hakkında bilgi istiyorum Bilişim değişti ama mmo ya ait bannedler açılmadı bu konu hakkında bi açıklama yaparmısınız banların açılması gerek miyomu bu durumda sonuçda bilişim değişti Şimdiden teşekkürlükler hayırlı geceler

Öncelikle selamun aleyküm yetkili arkdaşlarım sizden bi konu Hakkında bilgi istiyorum Bilişim değişti ama mmo ya ait bannedler açılmadı bu konu hakkında bi açıklama yaparmısınız banların açılması gerek miyomu bu durumda sonuçda bilişim değişti Şimdiden teşekkürlükler hayırlı geceler

Yetkililere soralım @YasaK25; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Düzmantık ile : Hükümet değişince cezaevleri boşaltılmıyor, sadece aklıma geldi yazmak istedim kişisel algılama :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri