Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kardeşim tüm konuları kapattığın için mecbur yeni açmak zorunda kaldım.
Bak ben oyunda metin kesiyordum. Ch attım ch ye girerken giriş yapılıyor dedi öyle kaldı sonra forumda dolaştım biraz senin sorun düzeltildi tekrar girin diye birkaç yazın var onları görünce tıkladım oyuna yama doldu sonra oyun açıldı. hesabıma giriş yaptığım zaman ise karakter sayfası geliyor 2 sn sonra ekran donuyor sonrada oyun kapanıyor.
Açıklama bekliyorum neyden kaynaklanıyor olabilir.
Bak ben oyunda metin kesiyordum. Ch attım ch ye girerken giriş yapılıyor dedi öyle kaldı sonra forumda dolaştım biraz senin sorun düzeltildi tekrar girin diye birkaç yazın var onları görünce tıkladım oyuna yama doldu sonra oyun açıldı. hesabıma giriş yaptığım zaman ise karakter sayfası geliyor 2 sn sonra ekran donuyor sonrada oyun kapanıyor.
Şuan da bir sorun yok açıkcası kule 7.kata cıktım,ışınlanıyorum lag falan yok.Biraz bekleyip tekrar giriş yapmayı deneyin.
Hile kullananları banlamak için sık sık ch atıyorum yine bir sorun yok.
Hile kullananları banlamak için sık sık ch atıyorum yine bir sorun yok.
Kardeşim tüm konuları kapattığın için mecbur yeni açmak zorunda kaldım.
Sanırım sadece sende olan bir sorun, bizde herhangi bir sorun yok girişler ışınlanma filan gayet normal.
Son düzenleme:
Flash diskin içindeydi oyun biçimlendirip tekrar kurdum sorun ortadan kalktı teşekkür ederim yinede.
Flash diskin içindeydi oyun biçimlendirip tekrar kurdum sorun ortadan kalktı teşekkür ederim yinede.
İyi oyunlar,iyi geceler

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)