HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın yöneticiler jüpiter seeverinde oynarken AgoraStar adlı çarımı oynarken 3 ay ara vermiştim okul yüzünden çarımın şifre biliyorum ama Kullanıcı adımı unuttum e postamıda unuttum ama şifrem hep aynıdır onu biliyorum lütfen eposta ve kullanıcı adımı özel mesaj olarak söleyin Çarımın nicki ; AgoraStar 90 level sura mağdurrum lütfen yardımcı olun @Shorty ; @erdemaa; @dragonmetin2; Lütfen yardımcı olun
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya Zaten kullanıcı adımı öğrenirsem e postamada ulaşırım çünkü çarımın şifresiyle e posta şifresi aynıdır inşallah ilgilenirsiniz AgoraStar 90 level sura )
İlgilenen yokmu acaba bişey desin ona göre bekleyelim[COLOR=#ff0000 @[USER=89170]dragonmetin2[/USER]; @erdemaa; @JeFFHaRdYFaN;[/COLOR]
Sayın yöneticiler jüpiter seeverinde oynarken AgoraStar adlı çarımı oynarken 3 ay ara vermiştim okul yüzünden çarımın şifre biliyorum ama Kullanıcı adımı unuttum e postamıda unuttum ama şifrem hep aynıdır onu biliyorum lütfen eposta ve kullanıcı adımı özel mesaj olarak söleyin Çarımın nicki ; AgoraStar 90 level sura mağdurrum lütfen yardımcı olun @Shorty ; @erdemaa; @dragonmetin2; Lütfen yardımcı olun
Kullanıcı ID unuttuysan pek yapıcak birşey yok ama bi erdem abi cevaplasın @erdemaa;
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)