mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

ID ve E posta unuttum yardımcı olurmusunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xARZUHANx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın yöneticiler jüpiter seeverinde oynarken AgoraStar adlı çarımı oynarken 3 ay ara vermiştim okul yüzünden çarımın şifre biliyorum ama Kullanıcı adımı unuttum e postamıda unuttum ama şifrem hep aynıdır onu biliyorum lütfen eposta ve kullanıcı adımı özel mesaj olarak söleyin Çarımın nicki ; AgoraStar 90 level sura mağdurrum lütfen yardımcı olun @Shorty ; @erdemaa; @dragonmetin2; Lütfen yardımcı olun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya Zaten kullanıcı adımı öğrenirsem e postamada ulaşırım çünkü çarımın şifresiyle e posta şifresi aynıdır inşallah ilgilenirsiniz AgoraStar 90 level sura )

Sayın yöneticiler jüpiter seeverinde oynarken AgoraStar adlı çarımı oynarken 3 ay ara vermiştim okul yüzünden çarımın şifre biliyorum ama Kullanıcı adımı unuttum e postamıda unuttum ama şifrem hep aynıdır onu biliyorum lütfen eposta ve kullanıcı adımı özel mesaj olarak söleyin Çarımın nicki ; AgoraStar 90 level sura mağdurrum lütfen yardımcı olun @Shorty ; @erdemaa; @dragonmetin2; Lütfen yardımcı olun

Kullanıcı ID unuttuysan pek yapıcak birşey yok ama bi erdem abi cevaplasın @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri