HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Merhaba Arkadaşlar
v1: Bakmak İçin Tıkla..
v2: Bakmak İçin Tıkla..
v1,v2 ' den Sonra Şimdide v3
v3.1 Demo : Bakmak İçin
v3.2 Demo : Bakmak İçin
İndir : İndirmek İçin
Virüs Total : Bakmak İçin
PSD ve FONT Dosyanın İçindedir Arkadaşlar.
v3 Özellikleri :
1: 2 Tasarımı Var , v3.1 Tek Server İçin Kulanılabilir. v3.2 ise 2 Serveri Olanlar Kullanabilir.
2: 4 Adet Video Ekleyebilirsiniz Ben item,event,harita,boss Yaptım Demoda Görürsünüz zaten Siz İsterseniz Değişebilirsiniz.
3: Serverinizden Görüntüleri index'e Ekleyebilirsiniz İstediğiniz Kadar Ben Örnek Olarak Demoya Koydum.
4: İndirme Linki Var , Hemen Altında İndex Dosyasından Serverinizin Özelliklerini Yazabilirsiniz ve Sosyal Medya Linkleriniz.
Not: Video Eklemek İstediğinizde index.html dosyasında TtypzFJ7Rq0%26amp;fs=1 Şöyle bir kod vardır bu kodun sadece mavi olan kısmını degiştirin yani youtube bir videonun linkinin www.youtube.com/watch?v=TtypzFJ7Rq0 mavi olan kısmını alın ve degiştirin.
v3.1 Görüntü :
v3.2 Görüntü :
Kurulum Bazı Arkadaşlar Mesaj Atıyor Yapamadım Felan Diye Resimli Anlatım :
v3.1 index.html Dosyasını Açın.
v3.2 index.html Dosyasını Açın.
Hangi Sürümü Kullanıyorsanız o indexsin, index.html Dosyasını Açın. ( Video Alanı )
Video Eklemek İstediğinizde index.html dosyasında TtypzFJ7Rq0%26amp;fs=1 Şöyle bir kod vardır bu kodun sadece mavi olan kısmını degiştirin yani youtube bir videonun linkinin www.youtube.com/watch?v=TtypzFJ7Rq0 mavi olan kısmını alın ve degiştirin.
Arkadaşlar Lütfen Yorum Atın yaa
v1: Bakmak İçin Tıkla..
v2: Bakmak İçin Tıkla..
v1,v2 ' den Sonra Şimdide v3
v3.1 Demo : Bakmak İçin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
v3.2 Demo : Bakmak İçin
İndir : İndirmek İçin
Virüs Total : Bakmak İçin
PSD ve FONT Dosyanın İçindedir Arkadaşlar.
v3 Özellikleri :
1: 2 Tasarımı Var , v3.1 Tek Server İçin Kulanılabilir. v3.2 ise 2 Serveri Olanlar Kullanabilir.
2: 4 Adet Video Ekleyebilirsiniz Ben item,event,harita,boss Yaptım Demoda Görürsünüz zaten Siz İsterseniz Değişebilirsiniz.
3: Serverinizden Görüntüleri index'e Ekleyebilirsiniz İstediğiniz Kadar Ben Örnek Olarak Demoya Koydum.
4: İndirme Linki Var , Hemen Altında İndex Dosyasından Serverinizin Özelliklerini Yazabilirsiniz ve Sosyal Medya Linkleriniz.
Not: Video Eklemek İstediğinizde index.html dosyasında TtypzFJ7Rq0%26amp;fs=1 Şöyle bir kod vardır bu kodun sadece mavi olan kısmını degiştirin yani youtube bir videonun linkinin www.youtube.com/watch?v=TtypzFJ7Rq0 mavi olan kısmını alın ve degiştirin.
v3.1 Görüntü :
v3.2 Görüntü :
Kurulum Bazı Arkadaşlar Mesaj Atıyor Yapamadım Felan Diye Resimli Anlatım :
v3.1 index.html Dosyasını Açın.
v3.2 index.html Dosyasını Açın.
Hangi Sürümü Kullanıyorsanız o indexsin, index.html Dosyasını Açın. ( Video Alanı )
Video Eklemek İstediğinizde index.html dosyasında TtypzFJ7Rq0%26amp;fs=1 Şöyle bir kod vardır bu kodun sadece mavi olan kısmını degiştirin yani youtube bir videonun linkinin www.youtube.com/watch?v=TtypzFJ7Rq0 mavi olan kısmını alın ve degiştirin.
Arkadaşlar Lütfen Yorum Atın yaa

Son düzenleme:
1 ve 2 ye Göre Cok iyi !
eyvallah v2 ' 100 yakın kişi indirmiş bunu 0
site falanmı yapsam artıkŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)