Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sosyalist İndex v3 -PSD-DEMO- 2-Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sosyalist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hangi İndex Daha Güzel

• v1

• v2

• v3

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese Merhaba Arkadaşlar
v1: Bakmak İçin Tıkla..
v2: Bakmak İçin Tıkla..

v1,v2 ' den Sonra Şimdide v3

v3.1 Demo : Bakmak İçin

v3.2 Demo :
Bakmak İçin

İndir :
İndirmek İçin

Virüs Total :
Bakmak İçin

PSD ve FONT Dosyanın İçindedir Arkadaşlar.

v3 Özellikleri :

1:
2 Tasarımı Var , v3.1 Tek Server İçin Kulanılabilir. v3.2 ise 2 Serveri Olanlar Kullanabilir.

2: 4 Adet Video Ekleyebilirsiniz Ben item,event,harita,boss Yaptım Demoda Görürsünüz zaten Siz İsterseniz Değişebilirsiniz.

3: Serverinizden Görüntüleri index'e Ekleyebilirsiniz İstediğiniz Kadar Ben Örnek Olarak Demoya Koydum.

4: İndirme Linki Var , Hemen Altında İndex Dosyasından Serverinizin Özelliklerini Yazabilirsiniz ve Sosyal Medya Linkleriniz.

Not: Video Eklemek İstediğinizde index.html dosyasında TtypzFJ7Rq0%26amp;fs=1 Şöyle bir kod vardır bu kodun sadece mavi olan kısmını degiştirin yani youtube bir videonun linkinin www.youtube.com/watch?v=TtypzFJ7Rq0 mavi olan kısmını alın ve degiştirin.

v3.1 Görüntü :

v3.2 Görüntü :

Kurulum Bazı Arkadaşlar Mesaj Atıyor Yapamadım Felan Diye Resimli Anlatım :

v3.1 index.html Dosyasını Açın.

v3.2 index.html Dosyasını Açın.

Hangi Sürümü Kullanıyorsanız o indexsin, index.html Dosyasını Açın. ( Video Alanı )

Video Eklemek İstediğinizde index.html dosyasında TtypzFJ7Rq0%26amp;fs=1 Şöyle bir kod vardır bu kodun sadece mavi olan kısmını degiştirin yani youtube bir videonun linkinin www.youtube.com/watch?v=TtypzFJ7Rq0 mavi olan kısmını alın ve degiştirin.

Arkadaşlar Lütfen Yorum Atın yaa :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri