tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Mmomt2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lachesis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 533
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mmomt2 ilk açıldığı zamanlarda merkürde

Bİ hesabım vardı o hesabın id şifre giriş yapabiliyordum oyunda , şifreyi değiştiremiyodum hangi msn kayıtlı oldugunu ve msn şifresini Unutmuş bilmiyordum ama şifre değiştirmeden oyuna giriş yapabiliyordum bunları birtek ben biliyorum

Şimdi giriyorumda ely2 merküre bağlı id şifre yanlış diyor

Yardım edermisin @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Denedinizmi?

Ely2

Merkür serverında oynayanların birşey yapmasına gerek yok, aynı şekilde oyuna girmeye devam edecekler.

Venüste oynayan oyuncular birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler. Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa hesapadınızın sonuna vtr05 ekleyip oyuna girebilirsiniz.

Örnek : hesapadımvtr05

Voltranda oynayan oyuncular birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler. Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa hesapadınızın sonuna mmo ekleyip oyuna girebilirsiniz.

Örnek : hesapadımmmo

Ely3

Mars serverında oynayan oyuncularımız birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler. Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa hesapadınızın sonuna mmo ekleyip oyuna girebilirsiniz.

Örnek : hesapadımmmo

Jüpiter serverında oynayan oyuncularımız birleşmeden sonra oyuna eski kullanıcı adı ve şifreleri ile girebilirler.
Fakat hesap bulunamadı hatası alıyorsanız veya hesabınız boş görünüyorsa ;
hesap adınızın sonuna tr01 ekleyin

Örnek : hesapadımtr01

Eğer jüpiter oyuncuları yukarıdaki şekilde hesabınıza erişemiyorsanız hesabınızın sonuna tr01mmo eki getirin

Örneğin ; hesapadımtr01mmo

Denedim birtek ben kendim için değil kimse şifre değiştiremez zaten benden başkasıda id şifreyide bilmiyor

msn adını bilmiyoruz şifreyide bilmiyoruz ama id şifre hiçbir zaman değiştirmeden değişmezde zaten öyle girebiliyordum

Eski bi char şimdi giremiyorum

Admin gör artık ve yardımcı ol lütfen ya bekle bekleye ağaç oldum meyvesini vericem
@admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri