- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese merhaba,
Sunucu ilk açıldığı günden beri hile kullandım 10-15t para kastım hesabımı dizdim plerimi açtım.
Bilen bilir şehirde Hamlet diye karakterle herkese pm atanda bendim.
Fakat dün gece ban yedim , ama hiç bir kaybım olmadı çünkü itemleri ve paraları aktarmıştım.
Ben oyuna hilesiz şekilde tekrar başlamak istiyorum @Shorty; ip ban yer miyim? tekrardan.
Hilesi fixlendi aklı başına geldi demeyin herkesin hakkını yediğim için pişman oldum yoksa hilem hala çalışıyor. @Shorty;
Sunucu ilk açıldığı günden beri hile kullandım 10-15t para kastım hesabımı dizdim plerimi açtım.
Fakat dün gece ban yedim , ama hiç bir kaybım olmadı çünkü itemleri ve paraları aktarmıştım.
Ben oyuna hilesiz şekilde tekrar başlamak istiyorum @Shorty; ip ban yer miyim? tekrardan.
Hilesi fixlendi aklı başına geldi demeyin herkesin hakkını yediğim için pişman oldum yoksa hilem hala çalışıyor. @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Öncelikle herkese merhaba,
İtiraf ediyorsun yani bence böyle bir şans tanımaz türkay sonucta oyunculara kötü örnek oldun sanmam @erdemaa; @admin; @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kendi bilir.Ben adam gibi pişmanlığımı dile getirdim ve düzgünce oynamak istiyorum.Tekrar hileyle oynamayı bende biliyorum 

- Konular
- 489
- Online süresi
- 2h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 229
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 227
- DevLira
- 0
Furkan adam Ol
Uza 
Uza 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...