Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese merhaba,
Sunucu ilk açıldığı günden beri hile kullandım 10-15t para kastım hesabımı dizdim plerimi açtım.
Bilen bilir şehirde Hamlet diye karakterle herkese pm atanda bendim.
Fakat dün gece ban yedim , ama hiç bir kaybım olmadı çünkü itemleri ve paraları aktarmıştım.
Ben oyuna hilesiz şekilde tekrar başlamak istiyorum @Shorty; ip ban yer miyim? tekrardan.
Hilesi fixlendi aklı başına geldi demeyin herkesin hakkını yediğim için pişman oldum yoksa hilem hala çalışıyor. @Shorty;
Sunucu ilk açıldığı günden beri hile kullandım 10-15t para kastım hesabımı dizdim plerimi açtım.
Fakat dün gece ban yedim , ama hiç bir kaybım olmadı çünkü itemleri ve paraları aktarmıştım.
Ben oyuna hilesiz şekilde tekrar başlamak istiyorum @Shorty; ip ban yer miyim? tekrardan.
Hilesi fixlendi aklı başına geldi demeyin herkesin hakkını yediğim için pişman oldum yoksa hilem hala çalışıyor. @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle herkese merhaba,
İtiraf ediyorsun yani bence böyle bir şans tanımaz türkay sonucta oyunculara kötü örnek oldun sanmam @erdemaa; @admin; @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendi bilir.Ben adam gibi pişmanlığımı dile getirdim ve düzgünce oynamak istiyorum.Tekrar hileyle oynamayı bende biliyorum 

Hileyle yaptığn parayı hilesiz olarak devam ediceksin ama hileyle yaptığın paralar neolcak ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uza