HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, benim serverim var ancak servere giremiyorum , bu hatayla bugün karşılaştım "Reliable Channel Overflowed" Hatası alıyorum ve internet hızımdan vs. değil başka serverlere girebiliyorum arkadaşlarımda servere giremiyor .
İnternet Hızım : 25 Mbps TTNET
İnternet Hızım : 25 Mbps TTNET
Arkadaşların ve sen o server'a giremiyorsanız sorun server'dadır o zaman. Eskiden bende sunuculara girerken felan bu hatayla 3-5 kere karşılaşırdım, ama yinede girebilirdim. İnternetimizi değiştirdik, şimdi hiç bu hata ile karşılaşmıyorum. Bu hata sebebini genelde bilemeyiz ancak DNS adresinden kaynaklandığı büyük bir ihtimal. Şöyle yapın ;
DNS adresi otomatik alınmıyorsa otomatik alınacak şekilde ayarlamak için kutucuğu işaretle. Otomatik alınıyorsa internetten araştır ve bazı DNS adreslerini kullan.
DNS adresi otomatik alınmıyorsa otomatik alınacak şekilde ayarlamak için kutucuğu işaretle. Otomatik alınıyorsa internetten araştır ve bazı DNS adreslerini kullan.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)