NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ip Ban İtiraz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralberkan36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yav kontrol etsinler benim çarlarımı içinde emek var çarda benim suçum ne aynı modemi kullanıyoruz foto kanıt felan atabilirim ya

yav kontrol etsinler benim çarlarımı içinde emek var çarda benim suçum ne aynı modemi kullanıyoruz foto kanıt felan atabilirim ya

Ben sadece düşüncemi söyledim,
Bende isterim almanı ama zor

Merhaba Benim internetim yeğenimle aynı modem ve aynı sabit ıpı kullanıyoruz yeğenim elymt2 #4 de Hile denemesi yapmış Ve ban yemiş ama benim çarlarımda gitti onun karakterine ban atıcaksanız atın ama benim karakterlerimi lütfen açın kanıt olarak modemin resmini çekip benimde kablomun bağlu olduğunu gösterbilirim üstelik benim çarımda 7x wallhck gibi hileler varmı diye kontrol edebilirsiniz lütfen cevap verin beni tanıyan tanır oyunda 4gün bitane +9 abanoz basmak için uğraştım lütfen cevap her türlü aramaya taramayya evet derim arasınlar baksınlar bitane hile tesipt edebilceklermi benim çarıma tarama yapabilirler. Nick: CINARMARKET,Saian,Callum Bu Çarlar benimdir. Yeğenimin ismi ElyEfsanesi Tüm çarlarım ban yemiştir.
ve hile kullananlar süresiz yiyor diyor bi admin ama benim hesaplarımda gitti ıp ban yedi.

@admin; @Shorty;

Malesef size bu konuda yardımcı olamayacağım,

Hile konusundaki tavrımız net kullanmayın kullananada izin vermeyin.

Yeğeniniz hile ile kastığı paradan size verseydi hayır demeyeceğinizi herkes bilir? Eli yorulana kadar saatlerce uğraşan adamın hakkı ?

Üzgünüm lütfen Elym2 oynamayın artık hile kullananlara kapımız açık değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri