ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely#4 Sunucusu İçin Öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iGrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 914

iGrand

Level 19
TM Üye
Üye
Konular
6,428
Reaksiyon Skoru
502
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 8 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
340
MmoLira
-382
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1-) Ruh Taşı, Kutsama Küresi üst üste konulabilir olmalı.

2-) Beceri Kitaplarını koyabileceğimiz ekstradan depo gibi başka bir yer(npc, banka) vs. olmalı.

3-) Kestiğimiz slotlardan oldukça fazla derecede gereksiz item düşüyor. Gereksizden kastım hiç kullanılmayan, + basma'da bile ihtiyaç duyulmayan itemler. +9'unu NPC'den satın alabildiğimiz itemler kestiğimiz slotlardan +1, +2 olarak düşüyor. Hiç gerek yok, kaldırılmalı.

4-) Çok kolay level atlayabiliyoruz. Oyun içi görevler kaldırılmalı.

5-) Yang dropları gayet güzel, herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok.

6-) +0, +1 taşların düşmesine gerek yok. Hiç kimse yerden almaya bile tenezzül etmiyor. Hiç düşmesin daha iyi.

7-) Ben mi hiç görmedim bilmiyorum ama oyun içi eventlere başlanmalı artık. Event saatleri çoğunlukla akşam saatlerinde olmalı.

8-) Başka sunucularda oynarken oyunda hiç kasma olmuyor. Ama Ely4'te oluyor, buna çözüm bulunmalı.

9-) Kesinlikle + basma oranlarına göz atılmalı ve yeniden değerlendirilmeli.

10-) Bağırmak için gerekli olan 40 level kuralı kaldırılmalı. Çoğunlukla pazar için yan hesap kullanıyoruz.

11-) Metin dropları gayet güzel, herhangi bir değişikliğe gerek yok.

12-) BK düşme oranları çok karmaşık. En çok şaman ve sura BK'ları düşüyor. Ninja ve Savaşçı BK'larının düşme oranları çok düşük.

13-) Bazı karakterler için satılan saç stilleri oyunda gözükmüyor ve kafasız bir karakter gibi duruyor. Bu yüzden bu düzeltilmeli.

14-) Çok fazla item saklama gereği duyuyoruz. Daha da arttırılabilir depo, npc, banka vs. olmalı.

15-) Yanglarımızı saklayabileceğimiz bir banka vs. olmalı. Metin2'deki gibi bar alım-satım işlemi gibide olabilir.

1-) Ruh Taşı, Kutsama Küresi üst üste konulabilir olmalı.

2-) Beceri Kitaplarını koyabileceğimiz ekstradan depo gibi başka bir yer(npc, banka) vs. olmalı.

3-) Kestiğimiz slotlardan oldukça fazla derecede gereksiz item düşüyor. Gereksizden kastım hiç kullanılmayan, + basma'da bile ihtiyaç duyulmayan itemler. +9'unu NPC'den satın alabildiğimiz itemler kestiğimiz slotlardan +1, +2 olarak düşüyor. Hiç gerek yok, kaldırılmalı.

4-) Çok kolay level atlayabiliyoruz. Oyun içi görevler kaldırılmalı.

5-) Yang dropları gayet güzel, herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok.

6-) +0, +1 taşların düşmesine gerek yok. Hiç kimse yerden almaya bile tenezzül etmiyor. Hiç düşmesin daha iyi.

7-) Ben mi hiç görmedim bilmiyorum ama oyun içi eventlere başlanmalı artık. Event saatleri çoğunlukla akşam saatlerinde olmalı.

8-) Başka sunucularda oynarken oyunda hiç kasma olmuyor. Ama Ely4'te oluyor, buna çözüm bulunmalı.

9-) Kesinlikle + basma oranlarına göz atılmalı ve yeniden değerlendirilmeli.

10-) Bağırmak için gerekli olan 40 level kuralı kaldırılmalı. Çoğunlukla pazar için yan hesap kullanıyoruz.

11-) Metin dropları gayet güzel, herhangi bir değişikliğe gerek yok.

12-) BK düşme oranları çok karmaşık. En çok şaman ve sura BK'ları düşüyor. Ninja ve Savaşçı BK'larının düşme oranları çok düşük.

13-) Bazı karakterler için satılan saç stilleri oyunda gözükmüyor ve kafasız bir karakter gibi duruyor. Bu yüzden bu düzeltilmeli.

14-) Çok fazla item saklama gereği duyuyoruz. Daha da arttırılabilir depo, npc, banka vs. olmalı.

15-) Yanglarımızı saklayabileceğimiz bir banka vs. olmalı. Metin2'deki gibi bar alım-satım işlemi gibide olabilir.

1) Beceri Kitapları ve Ruh Taşları ile ilgili mevcut sorun ile ilgili bilginiz yok ise forumdan arama yapıp yaşanan problem ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

2) Bu söylediğiniz oyunun orjinal yapısına aykırı bir durumdur, eğerki beceri kitaplarının birleştirildikten sonra okunduğunda silinmesi ile ilgili problem düzeltilirse buna gerek kalmayacaktır.

3) Bu sorun ile ilgili gerekli notları aldım ve ilk çalışmada temizlik yapıcam.

4) Belirli bir seviyeye kadar level atlamak kolay ancak 85 leveldan sonra 105 e kasarken durum değişiyor.

5) İlginiz için teşekkürler

6) Bu sorun ile ilgili gerekli notları aldım ve ilk çalışmada temizlik yapıcam.

7) Balık tutma , Kostüm eventları ve Ox etkinliği önümüzdeki haftadan itibaren başlayacaktır.

8) Pazar yoğunluğu nedeniyle bu problemi yaşıyoruz oyundaki aktif oyuncu sayısının diğer sunuculara göre çok fazla olmasından dolayı böyle bir sorun var.

9) Dün gece yapılan çalışmada bununla ilgili iyileştirme yaptım. (Konu: http://www.turkmmo.com/ely-metin24/2931476-bu-ne-ya-5.html#post15993428 )

10) Böyle bir engel koyulmasının sebebi spam yapıp diğer oyuncuları rahatsız eden diğer pvp adminlerinin kendi oyunlarının reklamlarını engellemek.

11) İlginiz için teşekkürler

12) Tüm beceri kitaplarının dropları 4 adet %90 şans olarak ayarlanmıştır herhangi bir beceri kitabının drop şansı %90 dan farklı değildir.

13) Client taraflı güncelleme ile bu sorun düzeltilicek

14) 2. Cevabım ile aynı

15) Depocudan Kraliyet Altını satın alabilir veya bozdurabilirsiniz bu özellik 4 yıldır tüm sunucularımızda var.

İlginiz için teşekkürler iyi eğlenceler.

Son düzenleme:
Yanıtlarınız için asıl ben teşekkür ederim. Size iyi çalışmalar dilerim. :)

@Shorty;
Farkında mıydınız bilmiyorum ama BK'lar üst üste konulabilir olduğunda metinden BK'lar 4'lü düşüyordu. Bunu da not almanızı isterim. :)

Son düzenleme:
yönetici önceliğin 7x 12x yang toplama programlarını düzletmek olmalıdır

yönetici önceliğin 7x 12x yang toplama programlarını düzletmek olmalıdır

Gameforge bu işin yayıncısı, Ymir yapımcısı bu şirketler bile Hackshield gibi programlara dünya para sayıp koruma sağlamasına rağmen hile önüne geçemiyorsa bizden bunu beklemeniz biraz fazla kaçıyor.

Oyunu hileye mahkum etmemek adına oyun içerisinde aktif gmler bırakıp bağırmaktan veya özel mesajdan bildirilen oyuncuların hesaplarını kapatıyoruz.

Mevcut hile koruma sistemimiz bir noktaya kadar koruma sağlıyor hiçbir zaman %100 hilesiz bir oyun gibi bir iddiamız olmadı olmayacak bu konuda oyuncularımızdan destek bekliyoruz emek serverda çok fazla uğraşıp banlandıklarında geri oynamıyorlar bu şekilde hile olayını düşürmeyi hedefliyoruz.

Bizim işimiz event yapmak kadar oyun içerisindeki asayişide sağlamak şöyle bir örnek vereyim dışarıda yüz binlerce polis olmasına rağmen illegal işlerin önüne geçilemiyor buna benzetebiliriz siz bize hileyi kim kullanıyor ismini verin biz o adamı kontrol edip tüm hesaplarını silip sunucularımızdan uçuralım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri