- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ely 4 sw'sinde sarı bayrak oalrak başladık yaklaşık 11 arkdas grubu biz mmo'nun ilk acıldgında beri oynayan inslarız mars jupiter buralarda oynaıdk yıllarca sadete geleyim sw acılalı 3-4 günlük bi süre oldu bundan 2 gün önce lonca kurudk XVIIIDeaDs adında lonca ismi ch5 dısında bi ch'de görünmüyodu ertesi gün kendi kendine lonca bozulmus nasıl oluyo tekrar kurmaya gittim 24 saat engeli geldi bekledim gece tekrar kurudm DeaDs isminde lonca kuruldu dedi ismi fln cıkmadı lonca pencersi aclmadı cıkıp girdim oyundan gardiyan hala yeni lonca kur diyo tekrar DeaDs isminde kurayım dedim bu seferde bu isimde locna var diyo daha saçlaık bitmedi tekrar IDeaDsI isminde kurdum lonca kuruldu dedi fakat isimde cıkmadı lonca pencereside acılmadı locna kurulamdı gözüküyo tekrar IDeaDsI kurmayı denedim bu sefer bu isimde lonca kullanıylıyo diyo!!! Acil bi bireysel yardım edin lütfen kac yıllık mmo oynayıcıyız ayıptır ya kac tane oyuna yeni arkdfasımızı başlattk rezil olduk böle sw'mi olur diyolar derdimi anlattım çare bekliyorum Sarı bayrak Ely4 XVIIMeNq3Ne Nick...
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aynı sorun bende de var, bende hala çözüm bekliyorum.