farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Komple savascı seti satılır [35 parça]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S4TAN1ST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 865

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Herkese Merhaba

Eskiden MMO mt2 de Jüpiter serverindeydim . . Sonra marsla birleştik ve daha sonra m2-tr den serverlarla birleştik. . .

Ben oyunu 9 Ay önce bıraktım . ( SERVERLER YENİ BİRLEŞİNCE ) ve aradan zaman gecti ve envanterimi satmaya karar verdim . .
.

İtemlerimin hepsi ayrı ayrı cok degerliler ve cok emek vererek yaptım .. . yaptık . . .
İtemlerimi Havale yoluyla satmayı düşünüyorum . .( Ayrı Ayrı satış yoktur . .Yoksa Set Bozulur :-) ]

Arkadaslar Fiyat Cok Cüzi Rakamdır abartı bir fiyat yoktur.

Oyundan soğudugum için itemlerimi satıyorum ! ! !

İtemlerimin fiyatını ögrenmek için 0 541 372 91 00 no lu telefonu arayabilir veya sms atabilirsiniz ( 12:00 / 00:00 arası ararsanız iletişim kurabilriiz)

NOT: Bu itemleri yapmamda ve bana destek olan başkıca PrimaverA (ALİ ABİİİ) ve MrMaNTiK (EMRE ABİİİİİ) ye sonsuz tesekkürler iyiki varsınız

İTEMLERİM ASSAGIDA GÖRÜLDÜGÜ GİBİDİR

Sen yinede 15 15 15 10 5 yarılı abanoz küpeyi tek olarak satmak istersen oyun içi veya burdan bana bi ulaş .

taha kardeşim bugün seni aramıştım pazar pazartesi oyunda olurum 0531 li numaradan inşallah anlaşırsak alıcam o geist " arkadaşa küpeyi satma bence küpeyide istiyorum çünkü ..

anlasıldı arkadasım . . . Satmıyacam kendısıne iletilirim

oyun içi ismini alabilirmiyim (özelden)

oyundaysanız görüşelim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri