ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Komple savascı seti satılır [35 parça]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S4TAN1ST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 865

S4TAN1ST

Level 2
Üye
Konular
34
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
48
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Herkese Merhaba

Eskiden MMO mt2 de Jüpiter serverindeydim . . Sonra marsla birleştik ve daha sonra m2-tr den serverlarla birleştik. . .

Ben oyunu 9 Ay önce bıraktım . ( SERVERLER YENİ BİRLEŞİNCE ) ve aradan zaman gecti ve envanterimi satmaya karar verdim . .
.

İtemlerimin hepsi ayrı ayrı cok degerliler ve cok emek vererek yaptım .. . yaptık . . .
İtemlerimi Havale yoluyla satmayı düşünüyorum . .( Ayrı Ayrı satış yoktur . .Yoksa Set Bozulur :-) ]

Arkadaslar Fiyat Cok Cüzi Rakamdır abartı bir fiyat yoktur.

Oyundan soğudugum için itemlerimi satıyorum ! ! !

İtemlerimin fiyatını ögrenmek için 0 541 372 91 00 no lu telefonu arayabilir veya sms atabilirsiniz ( 12:00 / 00:00 arası ararsanız iletişim kurabilriiz)

NOT: Bu itemleri yapmamda ve bana destek olan başkıca PrimaverA (ALİ ABİİİ) ve MrMaNTiK (EMRE ABİİİİİ) ye sonsuz tesekkürler iyiki varsınız

İTEMLERİM ASSAGIDA GÖRÜLDÜGÜ GİBİDİR

Sen yinede 15 15 15 10 5 yarılı abanoz küpeyi tek olarak satmak istersen oyun içi veya burdan bana bi ulaş .

Sen yinede 15 15 15 10 5 yarılı abanoz küpeyi tek olarak satmak istersen oyun içi veya burdan bana bi ulaş .

KARDESIM OYUN İÇİ NİCK Geist midir forumda fazla takılmıyorum çünkü

KARDESIM OYUN İÇİ NİCK Geist midir forumda fazla takılmıyorum çünkü

Taha kardeşim bugün seni aramıştım pazar pazartesi oyunda olurum 0531 li numaradan inşallah anlaşırsak alıcam O Geist " arkadaşa küpeyi satma bence küpeyide istiyorum çünkü ..

taha kardeşim bugün seni aramıştım pazar pazartesi oyunda olurum 0531 li numaradan inşallah anlaşırsak alıcam o geist " arkadaşa küpeyi satma bence küpeyide istiyorum çünkü ..

anlasıldı arkadasım . . . Satmıyacam kendısıne iletilirim

oyun içi ismini alabilirmiyim (özelden)

oyundaysanız görüşelim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri