- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bana burada ''Oyunun sitesinde kontrol paneline girerek Email Değiştir tıklayarak değiştirebilirsiniz.''
dedin
msn adresim bana ait değil öncden açılmıs yeni haberim oldu msn adresime gelen güvenli şifreye ne yazabilirim bunun cevabını istedim oradn değiştiğini biliyorum şimdiden teşekkür ederim
ely#3
Nick:YAKISIKLE
dedin
msn adresim bana ait değil öncden açılmıs yeni haberim oldu msn adresime gelen güvenli şifreye ne yazabilirim bunun cevabını istedim oradn değiştiğini biliyorum şimdiden teşekkür ederim
ely#3
Son düzenleme:
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
bana burada ''Oyunun sitesinde kontrol paneline girerek Email Değiştir tıklayarak değiştirebilirsiniz.''
dedin
ely#3
Güvenli şifre hesabınızın kayıtlı olduğu maile gider siz kayıtlı olduğunuzda.Oraya maile giden o şifreyi yazmanız gerekiyor aksi halde mailinizi değiştiremezsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...