- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İsaAygan35x - Misa - WistonJ3ox Adlı isimlerde 7x e benzer bi hile var , gün geçtikçe bu insanlar dahada iyi olup item yapıcak . Bizim 3 günde uyumadan saatlerce verdiğimiz emeği bu adamlar 1 saate yapıyor ?
Misa ve WistonJ3ox adlı karakterler Ruhsuz ile KIRMIZI EJDERHA - AZRAİL bile kesebiliyor. Siz söyleyin 85 level bi ninja tek başına nasıl bir azraili kesebilir ?
Admininiz Shorty bunlara göz yumuyor. Takibe almaktan bile aciz. Admine karşı gelirsen Chat Ban yersin bumu adamlık ? Madem 'EMEK' serveri kuruyorsun bari 'Emek' veren zirveye çıksın eğer adalet buysa alın oyununuzu başınıza çalın.
Hadi Kg.
Misa ve WistonJ3ox adlı karakterler Ruhsuz ile KIRMIZI EJDERHA - AZRAİL bile kesebiliyor. Siz söyleyin 85 level bi ninja tek başına nasıl bir azraili kesebilir ?
Admininiz Shorty bunlara göz yumuyor. Takibe almaktan bile aciz. Admine karşı gelirsen Chat Ban yersin bumu adamlık ? Madem 'EMEK' serveri kuruyorsun bari 'Emek' veren zirveye çıksın eğer adalet buysa alın oyununuzu başınıza çalın.
Hadi Kg.
Son düzenleme:
- Konular
- 196
- Online süresi
- 5m 47s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 0
İsaAygan35x - Misa - WistonJ3ox Adlı isimlerde 7x e benzer bi hile var , gün geçtikçe bu insanlar dahada iyi olup item yapıcak . Bizim 3 günde uyumadan saatlerce verdiğimiz emeği bu adamlar 1 saate yapıyor ?
Admininiz Shorty bunlara göz yumuyor. Admine karşı gelirsen Chat Ban yersin bumu adamlık ? Madem 'EMEK' serveri kuruyorsun bari 'Emek' veren zirveye çıksın eğer adalet buysa alın oyununuzu başınıza çalın.
Hadi Kg.
Ben bu oyunu boşunamı oynuyorum kardeşim.
Eğer bir server yaptıysanız adam gibi serverin sorunlarıyla ilgilenin adam tek başına ejderha kesiyor bunu gören Shorty hiç bişey yapmıyor yazıklarolsun..
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bunlar yüzünden adamın oyun hevesı kacıyor biz saatlercce ugrasıyoz adam hileyle emek hırsızlıgı yapıyor adaletmi bu
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aynen kardeşim el atın sunlara artık o ninjayı bende gördüm ve cok sasırdım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...