- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dün bi aksilik yaşanmıştı ve 300 e yakın bk gitmişti tamam açıklama yaptın anladık önemli değil
event yapıcam dedin 24 saattlik metin kesiyorum tekrar 3 4 bk düşüyor ve hala bklar dönüşmüyor
eğer adam gibi event yapıcaksanız zararımzı kapatmamız için bklar birleşsin ve bklar 3x 4x li düşsün !
event yapıcam dedin 24 saattlik metin kesiyorum tekrar 3 4 bk düşüyor ve hala bklar dönüşmüyor
eğer adam gibi event yapıcaksanız zararımzı kapatmamız için bklar birleşsin ve bklar 3x 4x li düşsün !
- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 174
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dün bi aksilik yaşanmıştı ve 300 e yakın bk gitmişti tamam açıklama yaptın anladık önemli değil
Yaşanan sorun zaten bk ların üst üste konulmasıyla ilgiliydi bk lar üst üste metin2 orjinalinde konulmuyor bunu yapmak için dosyalar bozuluyor buda oyunda sıkıntı çıkarıyor dün oldugu gibi öyle bişey olmayacak denildi işte uzatmayn daha fazla zaten 60 hava bk kitabına yakın gitti benim dün
- Konular
- 6,428
- Reaksiyon Skoru
- 502
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- -382
- DevLira
- 0
Sizi anlamıyorum. Metin başına leveliniz uygunsa zaten 3 BK düşüyor. Yan karakter açın, 3-5 savaş metini kesin 15 tane BK düşer zaten. Ben oyuna başladığımdan beri ki daha dün akşam yeni bir charla başladım. Tamı tamına 4 envanter dolusu BK düşürdüm. Sadece metin keserek. Ben bu BK'ları 2'şer M'den satsam bir item parası çıkartırım. Neden bu kadar büyütüyorsunuz olayı anlamadım ? 3-5 slot kesseniz bir BK parası çıkıyor zaten. Oyunda BK, kasılma, para yapmak çok kolay aslında. Sadece üşenmemek gerekiyor. Ben gördüğüm her YANG'ı toplayarak 1 T para yaptım ekstradan...
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bklar birleşse hiç bi sorun kalmayacak
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...