emirhanHCL 1
emirhanHCL
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Sevdamsın 1
Sevdamsın
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Ely4 Sorunlar

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Janest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 274
- Örümcek zindanındaki yılan kılıçlıların sürekli ve yüksek delici atması.
- Geçen gün düşürdüğümüz bklar , bir anda birleşmeye uğradı. Bizde birleşiyor diye metine yüklendik. Bütün bkları topladık. Toplu alan arkadaşlarımızda oldu onlar için çok üzgünüm boşuna paraları gitti. Beceri kitapları birleşikken karakter attığımızdan sonra teke dönüşüyor.Madem böyle bir şey geliyor niye gidiyor? Açıklık getirmeni istiyorum bu konuda türkay.
- İtemleri + basarken 8 ve 9 a en az 30 kere bastığımızda geçiyor. Gerçekten sıkıcı bir durum. En azından 9-10 kere patlasın geçirelim.
- Her itemi basarken istendiği ( +lı yılan kuyruğu ) ne hikmetse sıklıkla düşmüyor. + basma itemi olarak tek sıkıntımız bu iş.

Oyunun bazı hatalarıdır bunlar. Her oyuncu bu hatalar yüzünden çile çekiyor. İnşallah yardım edersin.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst