Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Chat Ban İtiraz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fuzuli11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 750
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ely4deki hesabım 30000 saat chat ban yedi. Alt tarafı yasınız 15-16 dediğimiz için. Lag oluyordu susmaları için söyledim ayrıca o muhabbettende sıkılmıştım. Gereksiz bir ban olduğunu düşünüyorum. Hani itemleri alır yeni bir char açarız elbet ama hava hamle üç yönlüyü P açtım. 2-3t arası para gitti yani. 1 hafta falan olsa gam yemicem kardeşim 30000 saat nedir :) Dediğim gibi gereksiz bir ban olduğunu düşünüyorum. Toptan kaldırın demıyorum ama o kelime için 30000 saat fazla bir süre. 3 yıl onu bekleyemeyiz herhalde. En azından 3-7 güne düşürülmesini talep ediyorum.

Ha bu arada yasınız 15-16yı oyun yonetıcılerıne soylemedım yanlıs anlasılmasın.

Sunuda ekleyeyim, belki yanlıslıkla da chat banı bana atmıs olabılırsınız. Bu kelımeden dolayı chat ban uygulanması saçma geliyor. O hacklı ıtemı ne elestırdım nede yansıttım. Sadece elestırmeyın yasınız 15-16 mı gıbısınden cumleler sarfettım. Geregını yapmanızı ıstıyorum. Zaten siz en ınce ayrıntısına kadar gorebılıyorsunuz bakabılırsınız.

Ely4deki hesabım 30000 saat chat ban yedi. Alt tarafı yasınız 15-16 dediğimiz için. Lag oluyordu susmaları için söyledim ayrıca o muhabbettende sıkılmıştım. Gereksiz bir ban olduğunu düşünüyorum. Hani itemleri alır yeni bir char açarız elbet ama hava hamle üç yönlüyü P açtım. 2-3t arası para gitti yani. 1 hafta falan olsa gam yemicem kardeşim 30000 saat nedir :) Dediğim gibi gereksiz bir ban olduğunu düşünüyorum. Toptan kaldırın demıyorum ama o kelime için 30000 saat fazla bir süre. 3 yıl onu bekleyemeyiz herhalde. En azından 3-7 güne düşürülmesini talep ediyorum.

Sunuda ekleyeyim, belki yanlıslıkla da chat banı bana atmıs olabılırsınız. Bu kelımeden dolayı chat ban uygulanması saçma geliyor. O hacklı ıtemı ne elestırdım nede yansıttım. Sadece elestırmeyın yasınız 15-16 mı gıbısınden cumleler sarfettım. Geregını yapmanızı ıstıyorum. Zaten siz en ınce ayrıntısına kadar gorebılıyorsunuz bakabılırsınız.

Bende chat ban yedim dedigim sadece suydu ''Napıyorsunuz boyle'' sadece bunu dedim.
Bu sabahta resmen ban yedim tickete cevap beklıyorum ıste

acemi gm ler işte bende istersem giderim turmmoya reklam veririm yükseltirim ama önemli olan yükselince yönetmendir

ticket atabilirsiniz.

Ticketi zaten banı yediği gibi attım kardeşim. Eline +7 triton koymuşum hava hamle üç yönlü P yapmışım. Ben yine chara devam edicem ama ticaretle çok uğraşan birisi olduğum için konu açtım. Gereksiz bir ban olduğunu düşünerekten itiraz ettim. Gereksiz bir ban olduğu halde 1 haftaya bile razıydık ama 27777 saat nedir :) Yıla vurursak 3 yıl ediyor o zamana kadar kim öle kim kala :) Neyse yöneticiden cevap bekliyoruz yapacak birşey yok.

Sohbette isimler hızlı geçiyor bide, yanlışlıkla olan bize olmuş olabilir. İlgilenilsin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)