- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 48
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Herkese Merhabalar . . .
Arkadaslar Elym mt2 oynarken oyun 10 saniyede bir kasıyor ve oyun oynanmaz hale geliyor . . . Eskiden sw ler birlesmeden önce hiçbir sıkıntım yoktu sadece yogun olan bölgelerde kasıyordu oda benı fazla takmıyordu . . .
acaba sıkıntım ne olabilir . . . Acil çözüm bulunması lazım yada yapabilecegim bir şey varsa söylermisiniz . . .
Şimdiden Teşekkürler . ..
Herkese iyi forumlar , iyi oyunlar
___________________________________________________________________________________________
HipNooZ
Arkadaslar Elym mt2 oynarken oyun 10 saniyede bir kasıyor ve oyun oynanmaz hale geliyor . . . Eskiden sw ler birlesmeden önce hiçbir sıkıntım yoktu sadece yogun olan bölgelerde kasıyordu oda benı fazla takmıyordu . . .
acaba sıkıntım ne olabilir . . . Acil çözüm bulunması lazım yada yapabilecegim bir şey varsa söylermisiniz . . .
___________________________________________________________________________________________
HipNooZ
- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 174
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle Herkese Merhabalar . . .
HipNooZ
Bilgisayarının özelliklerindendir istersen fotografını çek at yada yaz ondansa söyleyim.
- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 174
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yada
[h=3]Metin2 kasıyormu çözüm yolları içerde[/h]Öncelikle pek çok kişi aynı sorunu yaşadığı için böyle bi konu açmayı gerekli gördüm.
Mtin2 neden kasar ?
Metin2 en düşük sistemlerde bile çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır,Kasma nedeni genelde oyun ayarlarından kaynaklanır.Bu yazımda bunlara açıklık getirmeye çalışacağım.
Öncelikle laptop kullanıcıları laptoplarını yüksek performansta çalıştırsınlar (pil ömrünü azaltabilir evde oynuyorsanız pilsiz oynayın tavsiye edilir )
1- Sisem özellikleriniz düşükse öncelikle metin2 klasöründe config i açıyoruz sırasıyla ayarları yapacağız.ilk yapmamız gerekenden son yapmamız gerekenlere doğru sıralayacağım
a-Configte karşımıza frequency (fps) çıkacaktır. bu ayar nekadar düşük olursa metin2 okadar rahat çalışır en düşüğe getirelim 60
b-Shadow (gölge) eğer oyunda gölgelerin olmaması sizin için sorun olmazsa bu ayarı none olarak yapın sisteminizi büyük bir yükten kurtarır
c-TNL bu metin2 nin ekran kartı üzerindemi ram üzerindemi çalışacağını belirten ayardır bilgisayardan bilgisayara fark gösterir bunun için her 2 ayarıda deneyin hangisi daha uygunsa onda kalsın
d-Resolition (çözünürlük) çözünürlüğü sisteminize göre ayarlamanız gerekmekte en düşükte en az kasar ancak görüntü kaslitesi düşer.
e-IME mode game ıme de kalması tavsiye edilir (pc den pc ye değişir)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)