-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S4TAN1ST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Nasıl Güncelleme Yapıcaz Üstad ??

BİLGİSAYARCIYAMI GÖTÜRECEZ ??

Ayrıntılı bilgi verirseniz cok memnun olurum . .

İYİ FORUMLAR

Mesela Asus bir ekran kartın var.Google gelip asus 2342414 ekran kartı modeli güncel driver yazarsan bir çok driver ( sürücü ) güncelleme gelir.Driver sitesinden girip güncel sürümü indirebilirsiniz setup olarak iner zaten tıklayınca otomatik olarak kurulumu yapar.

Mesela Asus bir ekran kartın var.Google gelip asus 2342414 ekran kartı modeli güncel driver yazarsan bir çok driver ( sürücü ) güncelleme gelir.Driver sitesinden girip güncel sürümü indirebilirsiniz setup olarak iner zaten tıklayınca otomatik olarak kurulumu yapar.

Üstad cok tesekkürler . . onunda güncellemesini yapayım

son bir sorunumda var . . Dalga amaclı sormuyorum ama masaüstü pc de ekran kartı nerede olur ? :/

Üstad cok tesekkürler . . onunda güncellemesini yapayım

son bir sorunumda var . . Dalga amaclı sormuyorum ama masaüstü pc de ekran kartı nerede olur ? :/

Masaüstü bilgisayar da ekran kartı kasa da olur.

Tesekkürler hemen işe koyuluıyorum :)

[sıze=5]arkadaslar dediginiz gibi yaptım ve değişen hiç birşey olmadı sorunum hayla devam ediyor . . . Eskiden kasmazdı ama sonb 3 ayy içinde oyunda ws atamaz hayle geldim ya acil yardım edın oyundan sogudum [/sıze]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri