romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BK birleştirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

fthh

Level 4
TM Üye
Konular
72
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Türkay bu bk birleştirme işlemi bütün pvp lerde aynı zaten .Yani birleştirdikten sonra ayırıpta okuyacaksın bunu bilmeyen hiç emek server oynanamıştır zaten boşa laga luga yapmasınlar.Birleştirme işlemi aktif olsun bence.

bencede afktif olmalı bunu beğenen kullanıcıların sayısı çöpe atılamaz

Türkay bu bk birleştirme işlemi bütün pvp lerde aynı zaten .Yani birleştirdikten sonra ayırıpta okuyacaksın bunu bilmeyen hiç emek server oynanamıştır zaten boşa laga luga yapmasınlar.Birleştirme işlemi aktif olsun bence.

Bu soruna bir çok kez dile getirdim

http://www.turkmmo.com/ely-metin24/...alar-veya-beklemediginiz-12.html#post15957160

Cuma günü yazmış olduğum mesajı görebilirsiniz, Herkes biliyoruz şeklinde yorumlar yapınca tamam aktif edelim dedik bu problemin düzeltilmesi içinde oyunu kaynağına mudahale etmek gerekiyor ve oda şuanki dosyalarda mumkun değil.

Ne diyebilirimki olay bana patladı yine

Shorty özür dilemek istiyosan drop falan hikaye bu bk birleştirme işi iyiydi . okuyan tek tek okur zaten

Bu soruna bir çok kez dile getirdim

http://www.turkmmo.com/ely-metin24/...alar-veya-beklemediginiz-12.html#post15957160

Cuma günü yazmış olduğum mesajı görebilirsiniz, Herkes biliyoruz şeklinde yorumlar yapınca tamam aktif edelim dedik bu problemin düzeltilmesi içinde oyunu kaynağına mudahale etmek gerekiyor ve oda şuanki dosyalarda mumkun değil.

Ne diyebilirimki olay bana patladı yine

Kardeşim drop arttırarak özür mü diliyorsun bklarla köşeyi dönen adamlara ne diceksin peki resmen Bugdan Yararlanmış oldular ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri