- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar ;
Bundan bir kaç gün önce kendi server filesimi değiştirirken bir sorun ile karşılaştım bu hatayı ilk defa files değiştirecek olan arkadaşlar olabilir veya böyle bi hatayla karşılaşmış yapamamış arkadaşlar olabilir onlar için yararlı olacağını düşünüp konuyu açmak istedim.Konumuza geçelim
Server filesi kurmadan önce eski filesi putty veya virtual pc'den silmemiz gerektiğini biliyoruz fakat bazen tam silinmiyor ve kurulum sonunda başlatma komutunu girdiğinizde değişik hatalar ile karşılaşabiliyorsunuz.Tam olarak silmek için şu işlemi yapıyoruz arkadaşlar
cd /usr [ENTER]
rm -rf game [ENTER]
komutlarını girdikten sonra
Böyle bir yazı çıkana kadar bekliyoruz,aksi taktirde eski files silinmez ve kurulum bittiğinde sorunlarla karşılaşırsınız.Bu yazının çıkması 2 ila 3 dakika kadar sürer arkadaşlar beklemek zorundasınız.
Sonuna kadar okuduğunuz için teşekürler yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,iyi forumlar.
Bundan bir kaç gün önce kendi server filesimi değiştirirken bir sorun ile karşılaştım bu hatayı ilk defa files değiştirecek olan arkadaşlar olabilir veya böyle bi hatayla karşılaşmış yapamamış arkadaşlar olabilir onlar için yararlı olacağını düşünüp konuyu açmak istedim.Konumuza geçelim
Server filesi kurmadan önce eski filesi putty veya virtual pc'den silmemiz gerektiğini biliyoruz fakat bazen tam silinmiyor ve kurulum sonunda başlatma komutunu girdiğinizde değişik hatalar ile karşılaşabiliyorsunuz.Tam olarak silmek için şu işlemi yapıyoruz arkadaşlar
cd /usr [ENTER]
rm -rf game [ENTER]
komutlarını girdikten sonra
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Böyle bir yazı çıkana kadar bekliyoruz,aksi taktirde eski files silinmez ve kurulum bittiğinde sorunlarla karşılaşırsınız.Bu yazının çıkması 2 ila 3 dakika kadar sürer arkadaşlar beklemek zorundasınız.
Sonuna kadar okuduğunuz için teşekürler yardımcı olabildiysem ne mutlu bana,iyi forumlar.
Son düzenleme:
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
KONUM GÜNCELDİR TEK YORUMU ÇOK GÖRMEYİN 

- Konular
- 88
- Online süresi
- 20h 36m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 376
- DevLira
- 0
Teşekkürler
- Konular
- 260
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 152
- MmoLira
- 325
- DevLira
- 0
putty gir
cd /usr yaz enter yap sonra
rm -rf game yaz enterla sonra tekrardan dene
cd /usr yaz enter yap sonra
rm -rf game yaz enterla sonra tekrardan dene
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)