BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İnşlah bilen biri vardır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes267
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 359
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben komşumla internet çektik benim kablo 60 metre internet sınıf 1024 g ama ben conquer onlineyi oynayamıyorum oynuyorum da çok kasıyor internet cafede fps 47 benimde evde 21 23 19 15 26 araları değişiyor çok kişi olan yere gidince bu daha da çok düşüyor. Bilgisayarım özellikleri internet cafedeki bilgisayarlar 2 kat olduğu halde 1024 ekran kartı 2 g ram anlamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim İnşlah bilen biri vardır

yazlığa geldim aynı sorunu bende yaşıyorum 50mt relik kablo çektik çoğu siteye girmiyor bile yapıcak bişe yok hem başka biryerden çekiyorsun zaten bölünüyor 100 se 50 ye düşüypor bide 60m olduğundan iyice düşücektir bi çözümü olcağına düşünmüyorum önerim kendine yeni inter bağlantısı al

2. kasma byüük ihtimal intrernetten değildir bilgisaayra format atmayı dene ve gereksiz programları kapat o zaman kasma olmaz benim pcdede çok kasma yaşanıyor ne yazıkkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri