Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aradıgı Makina Özellikleri : 1-2 GB
Aradıgı Fiyat Aralıgı : 35- 45 TL
İstediği Kurulum Özellikleri : ACP + AutoPack +COM DOMAİN + DDOS VE FİREWALL Korumalı olmalı
YS Belgesi No; Kesinlikle.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : TEKLİFİNİZİ MESAJ OLARAK GÖNDERİN
Eklemek İstedikleriniz; LÜTFEN RANKI OLMAYANLAR MESAJ YOLLAMASIN..!!!
Aradıgı Fiyat Aralıgı : 35- 45 TL
İstediği Kurulum Özellikleri : ACP + AutoPack +COM DOMAİN + DDOS VE FİREWALL Korumalı olmalı
YS Belgesi No; Kesinlikle.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : TEKLİFİNİZİ MESAJ OLARAK GÖNDERİN
Eklemek İstedikleriniz; LÜTFEN RANKI OLMAYANLAR MESAJ YOLLAMASIN..!!!
Son düzenleme:
Ya kardesim fast bilisim yazdı die destekmi aldında smdi yazıyorsun allahskına ish.com dan bile reglesen 17tl regliyor neyin kafası bu cok merak ediyorum heralde siz facebook un reglendigi yerden regliyorsunuz ne ictiyseniz bizede verin güzel mişHocam 1 Domain 25 TL Kimse O Fiyata O Özellikleri Saglamaz
cok sinirliyim suan yani .!Ya kardesim fast bilisim yazdı die destekmi aldında smdi yazıyorsun allahskına ish.com dan bile reglesen 17tl regliyor neyin kafası bu cok merak ediyorum heralde siz facebook un reglendigi yerden regliyorsunuz ne ictiyseniz bizede verin güzel mişcok sinirliyim suan yani .!
Hocam Gidin Regletin 2 Ay Sonra Kapatsınlar Bakalım Ne Yapacaksınız
:ka19: Sonra Ben Dolandırıldım Diye Gezersiniz 
hocam gidin regletin 2 ay sonra kapatsınlar bakalım ne yapacaksınız:ka19: sonra ben dolandırıldım diye gezersiniz
![]()
ihs den bahsediyorum ben 17 türk lirası orda 25 liraya diyorum nereden regliyorsun anlama şeyi var heralde töbe töbe !
Biekre ihs de dünyanın ilk 10 domaini barınıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)