- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hergün konu açmaktan bende sıkılır hale geldim sorunu defalrca belırttım hep bakılacak ılgılenılecek hep aynı şeyler aynı cevaplar çar neredeyse 1.5 ay once ban yedi mail attım cevap dahı gelmedi sanki bakılması çok zor açılacaksa acılsın açılmayacaksada bıleyim bu kadar zormu buna bakmak hemen cevap vermek ya sanki devlet sırrı yeter ya mıllet para yatırıyo oyuna o kadar edit alıyo yonetıcıler bı soruna çözum bulamıyo bakın açılcaksa acılsın çar açılmayacaksada soyleyın bende oyunu sileyim bu kadar basit ya yeter ama haybeye konu açıyorum her gün ya.. çarın nick tornado11 kırmızı bayrak 106 lv savaşçı ely 1
- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 174
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sen bilmiyoonmu niye ban yediğini ya sövdün ya küfür ettin yada v.s. v..s bunları yapmadıysan banlamazlar boştan yere hiçbir oyuncu ban yemiyor.
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
@erdemaa; ilgilencektir.
Benlik bir durum yok.Kişiye kaç kere iletildi herkesin banı açılacak diye kaide yok.Admin değerlendirmelerin devam ettiğini söylemişti.Olumlu sonuçlanırsa zaten size mail gelir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)