HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardes 40002 o 4002 degıl![]()
İşte bak bu yüzden yapamıyormuşum ben teşekkür ederim .
Merhaba , arkadaslar bu konuyu benden izinsiz paylasan PMA GAMES yani LİBERİA adlı forumdaki alıntıcı arkadasımız icin actım gerçek sahibi benim
KENDİ ÇIKARI İÇİN PAYLASMISTIR AMACI O BİR ŞEY BİLDİĞİ YOK KENDİSİNİN BASKALARININ SEYLERİNİ İZİNSİZ PAYLASIR BİZ ONA ADAM OLUP VERİRİZ YAPTIGIMIZ SEYLERİ ONUN AMACI NE PEKİ?
PMA GAMES (LİBERİA) SAHTE KONU BENDEN İZİNSİZ PAYLASTI BENİM QUESTİMİ BENİM İSTEĞİMLE DEGIL BEN 2 AY ÖNCE KODLADIM ÖNCEDEN SATIYORDUM SONRA SATIŞI İPTAL ETTİM GELMİS PAYLASMIS SATIN ALMISTI BENDEN
VİDEO KANITI 2 AY ÖNCE CEKİLDİ :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
konumuza geçelim ;
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object
20018 - 20091 - Chat dosyalarını siliniz
20084 chat içindeki dosyaları siliniz.
İtem_Proto Düzenlemesi
İtem : 40002
Antiflag : 41344
Flag : 8192
YAZINIZ
Mob_Proto Düzenlemesi
20084 Arat Adını
Biyolog ( Tek Tık )
Yap
Sonra oyun içinde /reload q çekiniz.
Link :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
virüstotal :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİDEO :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
cannot find quest index for biyologgorevlerisafa bu hatayı alıyorum gercek kodlayıcı sen missin bi yardım etsen
mesaj attım yardım etmeye calısırım.cannot find quest index for biyologgorevlerisafa bu hatayı alıyorum gercek kodlayıcı sen missin bi yardım etsen
bu görevler buglu. piyasadaki biyologgörevleri.lua ve bunda şu problem var. herkese karşı +%10 atak ve defans veren görevler özelliği vermiş gibi söylüyor ama vermiyor. oyuncuların state lerine baktığımda anlıyorum. çözümü varsa düşünün halledin bizi de problemden kurtarın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)