HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
emoleyte4153 nin açmış olduğu konudaki herşeyi yaptım fakat şu forumları dolduramıyorum(ki sadece ben değil %70 i Öyle) Eğer Siz Becerebiliyorsanız Resimli Anlatım yaparmısınız Yani Hangi Tarifeye girip ne yazıyorsunuz Bu Konuda Yardım Ederseniz Sadece ben değil Bütün Bunu Başaramayanların Camiası sevinecek 

Takıldığım Sorular Şunlar SAllasamda olmyuot
Telefonnumber
Straße:
PLZ, Ort:
Land:
ama siz resimli anlatım yaparsanız çok daha ii olur Şimdiden Teşekkürler
Telefonnumber
Straße:
PLZ, Ort:
Land:
Forum değil form arkadaşım o konu sayesinde 17k zp yaptım sağolsun
Arkadaşlar şimdi Googleye şöyle yazıyorum Google Chrome indirin kurun sonra arkadaşın dediği gibi girin anket formlara almanca yazacak demi sonra chromede çevir yazar üstte almancadan türkçeye çevire basin türkçe karşıtları mutlaka çıkacaktır eyer yok bulamadım yapamadım diyorsanız Google Translate kullanın ve ayrıca almanya hamburgda yaşayan birinin tel no adres no posta kodu sokak no felan filan ihtiyac olacaktır bulan varsa buraya yazsın resimli anlatmak isterdim fakat işlerim dolayısı ile yapamıyorum kusura bakmayin arkadaşlar
Arkadaşlar şimdi Googleye şöyle yazıyorum Google Chrome indirin kurun sonra arkadaşın dediği gibi girin anket formlara almanca yazacak demi sonra chromede çevir yazar üstte almancadan türkçeye çevire basin türkçe karşıtları mutlaka çıkacaktır eyer yok bulamadım yapamadım diyorsanız Google Translate kullanın ve ayrıca almanya hamburgda yaşayan birinin tel no adres no posta kodu sokak no felan filan ihtiyac olacaktır bulan varsa buraya yazsın resimli anlatmak isterdim fakat işlerim dolayısı ile yapamıyorum kusura bakmayin arkadaşlar
Takıldığım Sorular Şunlar SAllasamda olmyuot
Telefonnumber
Straße:
PLZ, Ort:
Land:
Telefonnumber:049 ile başLıyıcak alman numarasi yani
PLZ:10115 Ort:Berlin
Land şuana kadar bana bu çıkmadi
GratisPaya qirip Gratise tiklayn ordan qirin yapin ben ordan aLdim arkadaslar.!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)